Ένας 77χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έπεσε στη θάλασσα, ενώ ψάρευε από τη στεριά στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου.
Τον άτυχο ψαρά ανέσυραν ιδιώτες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).