Θεσσαλονίκη – Νεκρός ψαράς μετά από πτώση στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου
Τον άτυχο ψαρά ανέσυραν ιδιώτες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.
Ένας 77χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έπεσε στη θάλασσα, ενώ ψάρευε από τη στεριά στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου.
Τον άτυχο ψαρά ανέσυραν ιδιώτες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- Χανιά: Ηλικιωμένος έβγαλε όπλο σε 27χρονο και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: 89χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα στον ΕΦΚΑ – Tραυματίστηκε υπάλληλος στο πόδι
- Γιώργος Γιαννόπουλος: Η μιζέρια είναι στη φύση του Έλληνα
- Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση πάρκινγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442