Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Η δήλωση – απάντηση του Μαρτίνς για το σενάριο με την Αλ Νασρ

Ολυμπιακός – Η δήλωση – απάντηση του Μαρτίνς για το σενάριο με την Αλ Νασρ

Ο Πορτογάλος προπονητής διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Ντουμπάι

Στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ απάντησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών διέψευσε κατηγορηματικά όσα γράφονται στη Σαουδική Αραβία και ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας προπονητής: «Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό». Μάλιστα, στη δήλωσή του ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά:

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό.

Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024