Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Εκτακτη εκπομπή στο Mega με τη Νίκη Λυμπεράκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Εκτακτη εκπομπή στο Mega με τη Νίκη Λυμπεράκη

Αφού κλείσουν οι κάλπες το Mega θα αναλύσει τις εξελίξεις γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Τo MEGA, πάντα στην καρδιά των γεγονότων. Ετσι και σήμερα, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα καλύψει τις εξελίξεις στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος.

Με έκτακτη εκπομπή που θα μεταδοθεί την στις 23:50, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη, θα καταγραφούν τα γεγονότα αφού θα έχουν κλείσει οι κάλπες και θα έχουν βγει τα πρώτα, ενδεικτικά αποτελέσματα για τους διεκδικητές της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ.

Ανήμερα του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας, στην οποία καλούνται να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής και ενώ η πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων θα έχει διαμορφωθεί, το MEGA θα μεταδώσει εκτενή ρεπορτάζ από τα κεντρικά της Χαριλάου Τρικούπη, τα εκλογικά κέντρα στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και τα επιτελεία των υποψηφίων, δίνοντας την πληρέστερη εικόνα της κρίσιμης αναμέτρησης για το ιστορικό κόμμα.

Και το ONE

Υπενθυμίζουμε ότι με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή το ONE θα καλύψει τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του προέδρου του Κινήματος, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού θα βρίσκονται στο στούντιο του ONE για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό όλες τις πληροφορίες μετά το τέλος της εκλογικής μάχης του πρώτου γύρου, τα πρώτα αποτελέσματα της κάλπης αλλά και τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις των υποψηφίων.

Βουλευτές όλων των κομμάτων, πολιτικοί αναλυτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη συζήτηση με θέμα την επόμενη μέρα του Κινήματος, τις νέες ισορροπίες αλλά και τους άμεσους στόχους που θα τεθούν.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024