Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής (5/12) η Ναταλία Δραγούμη.
Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το φινάλε της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε “ναι”» στην ΕΡΤ και τόνισε ότι θα το ήθελε για μια χρονιά ακόμα.
«Τον Ιούλιο μάθαμε αν θα συνεχιστεί. Ήθελα να συνεχίσουμε. Κάθε χρόνο υπήρχε η αμφιβολία αν θα συνεχίζουμε. Αλλά θα ήθελα μία χρονιά ακόμα. Κάναμε διψήφια νούμερα και τότε έτυχε να σταματήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και να υπάρχει ένα κενό στις μουσικές εκπομπές», είπε.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ποτέ σκοπός της να κάνει καριέρα στην παρουσίαση.
«Πολλές φορές οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές χωρίς να τους πάει καλά αυτό που κάνουν. Έχουν κι άλλες προτάσεις και σιγά σιγά φεύγουν από τη μυθοπλασία. Εγώ δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό», υπογράμμισε.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας