Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φιλίνη - «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ»

Ελένη Φιλίνη – «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ»

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! η Ελένη Φιλίνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι, μίλησε για τη συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει την παράσταση «Ρινόκερος».

«Ευλογημένη η στιγμή που μπήκα στο ‘Κομάντα και Δράκοι’. Το βρήκα εξαιρετικό πρωτότυπο, ευτυχώς που το έκανα, είναι ευλογία και τύχη να συμμετέχω σε τέτοια δουλειά».

«Εξαιρετικό παιδί ο Παύλος Χαϊκάλης»

Με αφορμή τις καταγγελίες για το #Metoo και τα όσα έχουν ακουστεί για τις κακοποιήσεις τον χώρο του θεάτρου, η Ελένη Φιλίνη σημειώνει:

«Πριν 20 χρόνια είχα μιλήσει για παρενόχληση στον χώρο μας. Έχασα δουλειές, αλλά ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του. Ξέρω πως ο Παύλος Χαϊκάλης έπρεπε να δουλέψει και ήθελε έτσι να κλείσει τον κύκλο του. Από την δραματική σχολή ήμασταν κολλητάρια, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο. Ο Παύλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ. Ποτέ δε με έκανε να νιώσω άσχημα».

«Αντρίκια η απόφαση του Σερβετάλη»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σεβετάλη να εγκαταλείψει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Η δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει. Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός. Με ενοχλεί που παίζω μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης Σερβετάλης είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι πως θα φύγει αν αλλάξουν τα πράγματα. Υπάρχει κάτι πιο αντρίκιο και ανθρώπινο; Κάποιοι δεν πήραν στα σοβαρά αυτό που είπε ο Άρης, διότι ζούμε σε μια εποχή που άλλα λέμε και άλλα κάνουμε».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024