Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Workearly: Data Analytics Professional Certified Training 2022.

Workearly: Data Analytics Professional Certified Training 2022.

Το Data Analytics Professional Certified Training του Workearly είναι το μοναδικό εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στον χώρο του Business Intelligence (BI) και του Data Analysis.

Επαγγέλματα, όπως αυτό του Data Analyst, Business Analyst, Business Intelligence Analyst ή Business Intelligence Consultant απαιτούν μία ευρεία ποικιλία δεξιοτήτων, οι οποίες σχετίζονται με τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, με την ανάλυση, το reporting και τον προγραμματισμό.

Η Ανάλυση Δεδομένων εφαρμόζεται σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία μπορούν να εισφέρουν σε αυτή την ειδικότητα αξιοποιώντας τις βάσεις που έχουν ήδη αναπτύξει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Tο Data Analysis είναι στην κορυφή των trends στην αγορά παγκοσμίως και παρέχουν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες, προοπτικές και τη δυνατότητα εργασίας εξ αποστάσεως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με υψηλές μισθολογικές απολαβές.

Workearly

Το Workearly είναι η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα που προετοιμάζει και εκπαιδεύει υποψηφίους ατομικά, στον χώρο της τεχνολογίας, με σκοπό να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και να εργαστούν τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού. Με τεχνογνωσία σε εκπαιδευτικές πρακτικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την προσέγγιση της εξατομικευμένης εκπαίδευσης, η οποία άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στην επαγγελματική κατάρτιση.

Στο Workearly, η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ του κάθε επαγγελματία μέσω ειδικής αξιολόγησης. Αυτό συνιστά καταλυτικό παράγοντα στην υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων και στις επαγγελματικές επιτυχίες των εκπαιδευομένων. Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning).

Data Analytics Professional Certified Training

  • Εκπαίδευση 

Η διαδικασία εκμάθησης γίνεται με το πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και πρακτική εξάσκηση με την συμβολή εξειδικευμένων συνεργατών από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που εργάζονται στην αγορά σε αντίστοιχους ρόλους.

1. E-learning & Video Courses

Η εκπαίδευση γίνεται 100% εξ αποστάσεως και αποκλειστικά στους χρόνους του καθενός ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη ευελιξία, με ασύγχρονο υλικό (e-learning) & Video Courses.

2.Προσομοιώσεις – δοκιμασίες

To WORKEARLY παρέχει τη δυνατότητα προσομοιώσεων τεχνικής αξιολόγησης με απαιτητικές ασκήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο, όπως ακριβώς διεξάγονται σε πραγματικές συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο, οι Data Analysts– αφού πρώτα εκπαιδευτούν με υλικό ειδικά διαμορφωμένο από Senior Data Analysts, το οποίο περιλαμβάνει case studies, live coding και assignments– συμμετέχουν σε προσομοιώσεις τεχνικής αξιολόγησης και έχουν σημαντικό προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning). Η διαδικασία εκμάθησης γίνεται με το πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό.

3.Πρακτική εξοικείωση – case studies 

Οι υποψήφιοι καλούνται να επιλύσουν ένα περιστατικό, το οποίο θα μπορούσαν να συναντήσουν ως εργαζόμενοι στις αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

4. Kαθημερινή υποστήριξη μέσω Chat & Call

Η ομάδα του Workearly διαθέτει ειδικούς επαγγελματίες κάθε αντικειμένου, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των εκπαιδευομένων ανά πάσα στιγμή, με σκοπό να επιλύουν απορίες και να εντοπίζουν τις ελλείψεις κάθε εκπαιδευόμενου και να αναπροσαρμόζουν συνεχώς εκπαιδευτικό πλάνου, αξιολογώντας παράλληλα την πρόοδο.

5.Mock Interviews 

Με την προσομοίωση συνεντεύξεων, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν σημαντικό προβάδισμα στη διεκδίκηση θέσεων εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα skills που αξιολογούνται είναι τόσο τεχνικά όσο και soft skills.

  • Πιστοποίηση

Πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Το Workearly δραστηριοποιείται στις εταιρικές εκπαιδεύσεις παγκοσμίως, αποτελώντας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιρειών και οργανισμών σε πάνω από 6 χώρες και 12 διαφορετικούς κλάδους.

Ενδεικτικές θεματολογίες  – case studies:

-Marketing Data Analysis

-Finance Data Analysis

-Healthcare Data Analysis

-Data Analysis for Management

-HR Analytics

-Business Analytics

  • Χρονοδιάγραμμα

Ο μέσος χρόνος διάρκειας του προγράμματος είναι 5 μήνες με τη δυνατότητα επέκτασης στους εκπαιδευόμενους που έχουν πιο απαιτητικό πρόγραμμα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η εκπαίδευση προσαρμόζεται στο ατομικό πρόγραμμα του καθενός.

Γιατί στο Workearly;

Δουλεύοντας στενά με υποψηφίους αλλά και εταιρείες ηγέτες του κλάδου, το Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που δημιουργεί εξατομικευμένα και ευέλικτα εκπαιδευτικά πλάνα βάση των τωρινών απαιτήσεων και των αναγκών των οργανισμών που βρίσκονται σε αναζήτηση στελέχωσης, δημιουργώντας έτσι τόσο ανταγωνιστικούς υποψηφίους όσο και επαγγελματίες με υψηλής ποιότητας δεξιότητες που αναζητούν το upskilling στον κλάδο τους. Έχει εκπαιδευτεί πληθώρα επαγγελματιών και επιστημόνων που εργάζονται τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά.

ΒΗΜΑΤΑ – ΑΙΤΗΣΗ:

  • Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να κάνει αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση ώστε να ενημερωθεί για το training.
  • Στη συνέχεια, αφού προγραμματιστεί ένα ατομικό session, για την κατανόηση των στόχων και των αναγκών, θα δημιουργηθεί ένα ατομικό εκπαιδευτικό πλάνο για το Data Analytics Professional Certified Training.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:

Οι υποψήφιοι που θα προχωρήσουν σε προ-κράτηση θέσης άμεσα ,θα επωφεληθούν με ειδικές εκπτώσεις.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024