Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός - Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο - Δείτε πού θα χτυπήσουν - Live η πορεία της κακοκαιρίας

Καιρός – Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Δείτε πού θα χτυπήσουν – Live η πορεία της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το MEGA, το Σάββατο, η μέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν και το Σάββατο, με το νέο κύμα κακοκαιρίας να συνεχίζει να σαρώνει την Ελλάδα.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το MEGA, το Σάββατο, η μέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Βροχές και καταιγίδες, εν δυνάμει ισχυρές, θα σημειώνονται από το πρωί στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, με βελτίωση το μεσημέρι, όπως και στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη , με γρήγορη βελτίωση το πρωί.

Κατά διαστήματα έντονες βροχές φαίνεται να επηρεάζουν μέσα στη μέρα και τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου. Οι υπόλοιπες περιοχές, θα επηρεαστούν λιγότερο από την κακοκαιρία, με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Η μέρα θα ξεκινήσει με βροχές, όμως σταδιακά μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν το βράδυ στα νοτιοανατολικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση το μεσημέρι. Θα προσεγγίσει τους 15 βαθμούς στα βόρεια, 16-18°C στα υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές και θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ, μετά το μεσημέρι θα υποχωρήσουν, και μάλιστα στο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Στην Αττική προβλέπεται αυξημένη συννεφιά με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες το μεσημέρι, και βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-17°C και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 6-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι, λίγο πιο δυνατές όμως προβλέπονται να είναι οι βροχές στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14°C, με βόρειο άνεμο να πνέει στο Θερμαϊκό 3-5 μποφόρ.

Βελτίωση την Κυριακή

Βελτίωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή, η οποία όμως θα είναι πρόσκαιρη. Το πρωί κάποιες καταιγίδες θα συνεχιστούν για λίγο στα Δωδεκάνησα, με γρήγορη βελτίωση. Γενικά θα επικρατήσει περισσότερη ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, το απόγευμα όμως από τα δυτικά θα ξεκινήσουν βροχές.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι, θα πλησιάσει τους 15-18 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 20 στο νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6, στο βόρειο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ.

Κλείνοντας, η βδομάδα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα με κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά και θα επηρεάσουν μέχρι το βράδυ τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί κοντά στους 15-20 βαθμούς αργά το μεσημέρι. Νοτιάδες στα πελάγη 5-7, το απόγευμα όμως θα ενισχυθούν στα 7-8 μποφόρ.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024