Κακοκαιρία – Κεφαλονιά – Ιστιοφόρο τσακίζεται στα βράχια – Δεν είχε επιβάτες
Οι άνεμοι που πνέουν λόγω κακοκαιρίας στην Κεφαλονιά είναι ισχυρότατοι και όπως θα δείτε και στο βίντεο έχουν παρασύρει ένα ιστιοφόρο δίχως επιβάτες το οποίο τσακίζεται στα βράχια.
Η κακοκαιρία χτυπάει ανελέητα τη Δυτική Ελλάδα και πολλά από τα Επτάνησα αντιμετωπίζουν τους θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές καταιγίδες. Ένα ιστιοφόρο που κόπηκαν τα σχοινιά του παρασύρθηκε από τους ανέμους σαν καρυδότσουφλο και τσακίστηκε επάνω στα βράχια απόκρημνης ακτής.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κατελειός, που είναι ένα μικρό ψαροχώρι στη νότιο ανατολική πλευρά του νησιού και το οποίο απέχει 32 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι. Μέχρι στιγμής άλλα προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί στην περιοχή.
Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται στα δυτικά να αγριέψει περισσότερο και οι περιοχές που θα χτυπηθούν είναι τα Επτάνησα η νότια Πελοπόννησος, η Μακεδονία αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι οι θυελλώδεις άνεμοι (νοτιάδες) αλλά και οι ισχυρές κατά τόπους βροχοπτώσεις. Προς το βράδυ της ίδιας μέρας θα εκδηλωθούν βροχές και στην Κρήτη.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα