Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος - Γιατί ο Μητσοτάκης δέκα μέρες πριν απέκλειε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού;

Ηλιόπουλος – Γιατί ο Μητσοτάκης δέκα μέρες πριν απέκλειε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού;

«Μέχρι τώρα του έφταιγαν οι νέοι, τώρα του φταίνε οι ηλικιωμένοι, αρκεί να μην καταλάβει ο κόσμος πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης» τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος απαντώντας στον Γ. Οικονόμου για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών

Με το ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός μέχρι πρότινος τασσόταν κατά της επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο ερώτημα που απηύθυνε προς τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου αν συμφωνεί με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τους άνω των 60 ετών.

Τους έφταιγαν οι νέοι τώρα τους φταίνε και οι ηλικιωμένοι

Ο εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κ. Οικονόμου τονίζει ότι η κυβέρνηση οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση τους συνταξιούχους για να κρύψει την αποτυχία της.

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Ο κ. Οικονόμου αντί να επιτίθεται, ας απαντήσει γιατί ο κ. Μητσοτάκης πριν δέκα μέρες απέκλειε την υποχρεωτικότητα και έλεγε «όσο μεγαλύτερη είναι η υποχρεωτικότητα τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίδραση»;

»Αντί παράλληλα με τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 μετά από 7 μήνες να οργανώσει μία πανελλαδική κινητοποίηση και καμπάνια πειθούς πόρτα πόρτα μαζί με φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση, οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση τους συνταξιούχους, για να κρύψει την παταγώδη αποτυχία του.

»Μέχρι τώρα του έφταιγαν οι νέοι, τώρα του φταίνε οι ηλικιωμένοι, αρκεί να μην καταλάβει ο κόσμος πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: Ηλιόπουλος – Πολιτική απάτη της ΝΔ να συγχωνεύει σχολικά τμήματα και να μιλά για πανδημία ανεμβολίαστων

Διαβάστε επίσης: Δημοσκοπική πίεση και από τη Χαριλάου Τρικούπη στον ΣΥΡΙΖΑ

»Ως προς την ουσία, ούτε κουβέντα για μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, τηλεργασία, αραίωση σχολικών τμημάτων και αλλαγή του πρωτοκόλλου για 50+1 στις τάξεις, δωρεάν συνταγογράφηση και αποζημίωση των τεστ για όλους – εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, μέτρα σε εκκλησίες και ανεμβολίαστους σε σώματα Ασφαλείας.

»Κάθε μέρα που ο κ. Μητσοτάκης διαχειρίζεται την πανδημία, οδηγεί και σε ανθρώπινες απώλειες και φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο νέου καταστροφικού lockdown».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024