Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ - Πόσοι πολίτες παρακολούθησαν το debate - Υπερδιπλάσια τηλεθέαση από το αντίστοιχο του 2017

ΚΙΝΑΛ – Πόσοι πολίτες παρακολούθησαν το debate – Υπερδιπλάσια τηλεθέαση από το αντίστοιχο του 2017

Πρόκειται για αριθμό πολύ μεγάλος για τα δεδομένα της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ, καθώς η μέση τηλεθέαση που κατέγραψε το σύνολο της εκπομπής ήταν 8,2% και μάλιστα απέναντι στα δημοφιλέστερα σίριαλ των ιδιωτικών καναλιών

Περισσότεροι από 380.000 πολίτες (συγκεκριμένα 382.434) παρακολούθησαν χθες, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, την τηλεμαχία που μετέδωσε η ΕΡΤ για την εκλογή της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Πρόκειται για αριθμό πολύ μεγάλος για τα δεδομένα της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ, καθώς η μέση τηλεθέαση που κατέγραψε το σύνολο της εκπομπής ήταν 8,2% και μάλιστα απέναντι στα δημοφιλέστερα σίριαλ των ιδιωτικών καναλιών («Γη της Ελιάς», «Σασμός», «Άγριες Μέλισσες»), ανεβάζοντας την ΕΡΤ1 στην τέταρτη θέση στο λεγόμενο prime time, ξεπερνώντας όχι μόνο το OPEN, αλλά ακόμη και τον ΣΚΑΙ.

Υπερδιπλάσια τηλεθέαση από το 2017

Για να έχει κανείς μια τάξη μεγέθους, το αντίστοιχο debate του 2017 που είχε πάλι μεταδώσει η ΕΡΤ για την εκλογή του πρώτου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής, είχε σημειώσει μέση τηλεθέαση μόλις 3% και το είχαν παρακολουθήσει 137.000 πολίτες.

Στην αύξηση της τηλεθέασης συνέβαλαν και οι δημοσιογραφικές καινοτομίες που δοκίμασε για πρώτη φορά χθες η ΕΡΤ ενθαρρύνοντας έναν πιο ελεύθερο διάλογο μεταξύ των συνυποψηφίων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα αναλυτικά στοιχεία που έδωσε η Nielsen για τη χθεσινή τηλεαναμέτρηση, μετά τις 11:00 το βράδυ η τηλεθέαση του debate ξεπέρασε ακόμη και το 10.5%, ενώ τουλάχιστον για ένα λεπτό παρακολούθησαν την τηλεαναμέτρηση 1.320.342 τηλεθεατές.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έδειξαν οι άνδρες ψηφοφόροι. Είναι εντυπωσιακό ότι στους άνδρες άνω των 55 ετών η μέση τηλεθέαση έφτασε το 17,2%.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η ΕΡΤ ήδη έχει δηλώσει παρούσα να διοργανώσει και να μεταδώσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και ένα ακόμη debate ανάμεσα σε εκείνους που θα επικρατήσουν στις εκλογές της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, αν φυσικά το συμφωνήσουν οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024