Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου – «Είχα τέτοιους πόνους, που θες να πεθάνεις και δεν πεθαίνεις»

Μαίρη Χρονοπούλου – «Είχα τέτοιους πόνους, που θες να πεθάνεις και δεν πεθαίνεις»

Η Μαίρη Χρονοπούλου περιγράφει τις δύσκολες εποχές που έζησε με τα προβλήματα υγείας της

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Πρεμιέρα εχθές για την παράσταση «Glorious – Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη Γη» στο θέατρο «ΗΒΗ» και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

Η Κατερίνα Βρανά δήλωσε χαμογελαστά ότι «Ήταν πολύ καλά, λίγο αγχωτικά. Τρόμαξα με το θέατρο λίγο, ήταν μεγάλη πρόκληση, ένα… μικρό θέμα υγείας δημιουργεί κινητικά προβλήματα», ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε κάλεσμα «Να δούμε και άλλους ηθοποιούς με αναπηρία να παίζουν στο θέατρο.

«Μιλάω και στέκομαι σα μεθυσμένη, ο Γιώργος και όλα τα παιδιά είναι καταπληκτική ομάδα, όλοι με στηρίζουν», πρόσθεσε η Κατερίνα Βρανά.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ 2 αναφέρθηκε στους γονείς της και είπε ότι «Είμαι ορφανή και από τους δύο γονείς. Μου λείπουν και οι δύο πάρα πολύ».

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στον Alpha Κύπρου για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε αλλά και για την επιστροφή της σε θέατρο και τηλεόραση.

«Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη, τώρα θα δουλέψω στο θέατρο και την τηλεόραση», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, και εξήγησε ότι «Τούμπαρε το τζιπ μου, με έσπασε σε δύο και πέρασα μια εικοσαετία φρίκης. Μετά έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, πήρε φωτιά η μπλούζα μου και με έκαψε ολόκληρη, έκανα 11 εγχειρήσεις. Είχα τέτοιους πόνους, που θες να πεθάνεις και δεν πεθαίνεις. Μετά έφτιαχνα το ισχίο μου και έπαθα ανακοπή, ήμουν στην εντατική κλινικά νεκρή. Ίσως ο Θεός μού έδωσε πολλά στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το εισιτήριο».

«Αγάπησα 1,5 -2 φορές στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης λόγω διαφωνίας γύρω από τα εμβόλια.

«Είχαμε συζητήσει για γάμο. Με αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα. Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική ή και αντιεμβολιαστής», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024