Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Ζαμπίδης - Αυτό είναι το βίντεο που κάνει τσακωτούς τους διαρρήκτες πριν μπουν σπίτι του

Μιχάλης Ζαμπίδης – Αυτό είναι το βίντεο που κάνει τσακωτούς τους διαρρήκτες πριν μπουν σπίτι του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στο «Happy Day» για την περιπέρεια που βίωσε με ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του. Το βίντεο που δείχνει τους δράστες.

Ο γνωστός πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή το απόγευμα της Κυριακής , όταν διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σπίτι του.

Ο Iron Mike είδε τα δύο άτομα έξω από το σπίτι του, ενώ επέστρεφε με τη σύντροφό του, οι οποίοι μάλιστα τον αναγνώρισαν!

Συγκεκριμένα, όταν είδε τον έναν ληστή να πηδάει την μάντρα του σπιτιού του και όταν τον ρώτησε τι κάνει του απάντησε… «Μάικ εσύ;».

«Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι»

«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες.

Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο».

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024