Νικ Κυργιός – Δεν μπορούσα να παίξω καλό τένις λόγω… στύσης
Ο αθλητής προκαλεί ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις του
Προκάλεσε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του ο εκκεντρικός τενίστας Νικ Κυργιός.
Η ελληνοαυστραλός αθλητής αποκάλυψε τους λόγους που στο παρελθόν τον εμπόδισαν από το να παίξει καλό τένις.
Σύμφωνα με τον ίδιο δεν έδειχνε συχνά τις πραγματικές του ικανότητες στο γήπεδο γιατί το μυαλό του δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο τένις.
Για ορισμένες ήττες του έφταιγαν οι σεξουαλικές του ορμές.
Όπως ανέφερε ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δεν μπορούσε να αποδώσει γιατί είχε συνέχεια στύση.
«Με την πρώτη μου σχέση βρισκόμασταν σε απόσταση για ένα μήνες λόγω των υποχρεώσεών μου. Όταν πρέπει να αποδόσεις σε μέγιστο επίπεδο και την ίδια ώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι σου λείπει κάποιος συναισθηματικά ή σωματικά, αρχίζει μία σεξουαλική ‘’οργή’’. Όταν είμαι στο court και δεν μπορώ να παίξω επειδή έχω στύση… Καταλαβαίνεται τι εννοώ» ανέφερε ο Κύργιος.
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 12 η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Συναγερμός στο Μαξίμου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιατί βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο στα social media;
- Συνετρίβη μεταγωγικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην Τουρκία
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
- Συνταγή: Πατατοσαλάτα
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442