Τατιάνα Στεφανίδου – Γενέθλια για τον μπαμπά της – Το εντυπωσιακό τραπέζι και οι δημόσιες ευχές
Δείτε τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου καθώς ο αγαπημένος της μπαμπάς, Μίμης, έχει γενέθλια.
Η παρουσιάστρια του έχει ιδιαίτερη αδυναμία και γι΄αυτό βρέθηκε στο σπίτι του για να φάνε μαζί και να του ευχηθεί «χρόνια πολλά».
Το μεσημέρι λοιπόν έκατσαν οικογενειακώς στο τραπέζι απόλαυσαν όλες τις νοστιμιές που είχε ετοιμάσει η μητέρα της και το γιόρτασαν δεόντως.
Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και μια φωτογραφία της μητέρας της μέσα από την κουζίνα γράφοντας: «Στην κουζίνα της μανούλας».
Στη συνέχεια πόσταρε μερικές εικόνες από τα φαγητά που τους είχε ετοιμάσει αλλά και μια φωτογραφία από το γιορτινό τραπέζι γράφοντας: «να τα εκατοστήσεις μπαμπάκα μου».
Δείτε τις παρακάτω

- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442