Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας για άλλη μια μέρα είναι δύσκολη, με το ψιλόβροχο που πέφτει να δυσκολεύει την κατάσταση.
Αυξημένη κίνηση συναντούν οι οδηγοί που κινούνται το πρωί της Παρασκευής στον Κηφισό. Ιδιαίτερα από τη Λένορμαν έως την Αχαρνών αλλά και στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου και του Παλαιού Φαλήρου. Πυκνή ροή των οχημάτων παρατηρείται στην Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος του Ρουφ, στην Αλεξάνδρας, κατά διαστήματα, στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας