Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο με σχολικό - Πώς σώθηκαν τα 11 παιδιά

Τροχαίο με σχολικό – Πώς σώθηκαν τα 11 παιδιά

Το τροχαίο με το σχολικό συνέβη χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που μετέφερε τους μικρούς μαθητές ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών στα σπίτια τους με τους γονείς να φτάνουν έντρομοι στο σημείο και να σφιχταγκαλιάζουν τα παιδιά τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του τζιπ έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω στο σχολικό λεωφορείο.

Σχολικές τσάντες πεταμένες στην άσφαλτο, ματωμένα ρούχα στα χώματα, σπασμένα γυαλιά και κομμάτια αυτοκινήτου σε όλο το δρόμο… είναι η εικόνα λίγο μετά το σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, όταν τζιπ έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο, εκτρέποντάς το από την πορεία του, με αποτέλεσμα και τα δυο οχήματα να πέσουν πάνω σε κολόνα.

Το τροχαίο συνέβη χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που μετέφερε τους μικρούς μαθητές ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών στα σπίτια τους με τους γονείς να φτάνουν έντρομοι στο σημείο και να σφιχταγκαλιάζουν τα παιδιά τους.

Άμεσα κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και τα 11 παιδιά, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς, μώλωπες, εκδορές από θραύσματα γυαλών και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μητέρα νηπίου που βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε: «Είναι καλά, είναι καλά το παιδί, είναι καλά. Περιμένουμε να γίνει ένας καθαρισμός των τραυμάτων τώρα, είμαστε στο Ιπποκράτειο».

«Έτρεχε ο οδηγός του τζιπ»

«Γνωρίζω ότι έτρεχε ο άλλος ο οδηγός και ήταν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Ευτυχώς όλα τα παιδιά φορούσαν ζώνη και ήταν προστατευμένα» συμπλήρωσε η μητέρα του νηπίου.

Ενδεικτικά της σφοδρής σύγκρουσης, είναι τα συντρίμμια και των δυο οχημάτων στην άσφαλτο, ενώ οι ζώνες ασφαλείας προφύλαξαν τους μικρούς μαθητές.

Η αστυνομία πήρε καταθέσεις και από τους δύο οδηγούς με τις έρευνες για τα αίτια του τροχαίου να συνεχίζονται.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024