Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία - Απειλές κατά εργαζομένων για να παρευρεθούν σε εκδήλωση του Ερντογάν

Τουρκία – Απειλές κατά εργαζομένων για να παρευρεθούν σε εκδήλωση του Ερντογάν

Στο πρόγραμμα του τούρκου προέδρου, την Παρασκευή, περιλαμβάνεται συγκέντρωση και ομιλία του Ερντογάν σε στη Μενεμένη (σ.σ. περιοχή της επαρχίας Σμύρνης)

Στο ναδίρ βρίσκεται η δημοτικότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω της οικονομικής κρίσης που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με υποστηρικτές του τούρκου προέδρου να επιστρατεύουν ασυνήθιστες μεθόδους προκειμένου να ωραιοποιήσουν την κατάσταση.

Στο πρόγραμμα του τούρκου προέδρου, την Παρασκευή, περιλαμβάνεται συγκέντρωση και ομιλία του Ερντογάν σε στη Μενεμένη (σ.σ. περιοχή της επαρχίας Σμύρνης).

Όπως μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Μενεμένης απείλησε τους εργαζόμενους ούτως ώστε να δώσουν το «παρών» κατά την άφιξη του τούρκου προέδρου.

Ο ίδιος φέρεται να τους είπε: «Είναι υποχρεωτικό να παρευρεθείτε στη συγκέντρωση. Εάν δεν φέρετε τέσσερα άτομα μαζί σας, μην έρθετε στη δουλειά τη Δευτέρα».

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) καταδίκασε έντονα την κίνηση αυτή, κάνοντας λόγο για απειλές που ξεπερνούν τα όρια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024