Άλλη μια βραδιά ολοκληρώθηκε στο UEFA Champions League με τις ομάδες να προσφέρουν απλόχερα γκολ και θέαμα στου οπαδούς όλου του πλανήτη.
Από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν, η Λίβερπουλ με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Πόρτο, η Μίλαν έκανε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 1-0, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σέριφ Τίρασπολ των Αθανασιάδη-Κολοβού επικρατώντας 3-0.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι