Θεσσαλονίκη – Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη
Η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος και χάρη στην γρήγορη επέμβαση ενοίκου αλλού ορόφου που αντιλήφθηκε το συμβάν, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο διαμέρισμα.
«Συναγερμός» σήμανε σήμερα το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ύστερα από κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κάλβου.
Σύμφωνα με το grtimes, η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος και χάρη στην γρήγορη επέμβαση ενοίκου αλλού ορόφου που αντιλήφθηκε το συμβάν, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο διαμέρισμα. Ο άντρας μόλις αντιλήφθηκε την έντονη μυρωδιά του καπνού, πήρε έναν πυροσβεστήρα, κατάφερε να μπει στο σπίτι και επιχείρησε με όποιον τρόπο μπορούσε για την κατάσβεση, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.
Φωτό από grtimes.gr
Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία απομακρύνθηκε με τη βοήθεια των Πυροσβεστών καθώς είχε εισπνεύσει καπνό και αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Φωτό από grtimes.gr
Για το συμβάν στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και η αστυνομία προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων