Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιασε κορυφή η Λιλ, έμεινε «ζωντανή» η Σεβίλλη

Επιασε κορυφή η Λιλ, έμεινε «ζωντανή» η Σεβίλλη

Με ένα γκολ του Ντέιβιντ η Λιλ επικράτησε με 1-0 της Σάλτσμπουργκ και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου – Η Σεβίλλη επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και την τελευταία αγωνιστική και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Μπορεί η Σάλτσμπουργκ να ήταν η καλύτερη ομάδα, να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στην Λιλ. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας με κυνική εμφάνιση και χάρη στο γκολ του Ντέιβιντ πήρε το τρίποντο και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου και πλέον χρειάζεται μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για να τσεκάρει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Champions League, ενώ και με νίκη θα καταλάβει και την πρώτη θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ όταν μετά από προσπάθεια του Γιλμάζ η μπάλα έφτασε στον Ντέιβιντ και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε από κοντά το 1-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο (50΄) ο Τούρκος επιθετικός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της γαλλικής ομάδας, αλλά η εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Μετά την συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού, η Σάλσμπουργκ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσελίκ, Φόντε, Ντζαλό, Ρεϊνίλντο, Ρενάτο Σάντσες, Σέκα, Μπαμπά, Γουεά (84’Γιαζισί), Ντέιβιντ (93’Λιχατζί), Μπουράκ Γιλμάζ (70’Ονανά).

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Ούλμερ, Βέμπερ, Ονγκενέ, Κρίστενσεν, Αάρονσον (85’Κίεργκααρντ), Καμαρά, Σούτσιτς (59’Καπάλδο), Ζάιβαλντ (85’Μπερνάρντο), Σέσκο (59’Αντέμου), Αντεγέμι

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σεβίλλη πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και πλέον ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του ομίλου. Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν με 2-0 και πλέον στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, χρειάζονται την νίκη έτσι ώστε να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό όταν ο Ράκιτιτς σέντραρε από δεξιά και ο Χορδάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μιρ σφράγισε την νίκη για την ομάδα του Λοπετέγκι.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μοντιέλ, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος (94’Αουγκούστινσον), Κουντέ, Φερνάντο, Χορδάν (82’Ντιλέινι), Πάπου Γκόμες (80’Όλιβερ Τόρες), Ράκιτιτς (94’Ρεκίκ), Μουνίρ (80’Μιρ), Οκάμπος.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πέρβαν, Λακρουά, Ενμετσά, Μπακού (75’Εμπαμπού), Ρουσιγιόν (75’Οτάβιο), Βρανξ (75’Λουκεμπάκιο), Γκιλαβογκί, Άρνολντ, Μπρουκς (88’Γκίντσεκ), Γκέρχαρντ (66’Φίλιπ), Βέγκχορστ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024