Εμμονή με το Star Wars – Αμερικανός έχει πάνω από 70.000 που σχετίζονται με τον Darth Vader
Ο ΜακΜπράιντ υπολόγισε το 2015 ότι είχε δαπανήσει περίπου 270.000 δολάρια
Αμερικανός που μετακόμισε πρόσφατα με τη σύζυγό του από την περιοχή της Ουάσιγκτον στο Τέξας μετέφερε μαζί του κάτι ασυνήθιστο — τη συλλογή του με περισσότερα από 70.000 αντικείμενα που σχετίζονται με τον κακό του «Star Wars», Darth Vader (Νταρθ Βέιντερ).
Ο Μπίλι ΜακΜπράιντ, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, είπε ότι άρχισε να συλλέγει αντικείμενα Darth Vader όταν ήταν μικρός και ότι με την πάροδο των χρόνων απέκτησε μια πλούσια συλλογή.
Ο ΜακΜπράιντ υπολόγισε το 2015 ότι είχε δαπανήσει περίπου 270.000 δολάρια για περίπου 60.000 αντικείμενα και εξήγησε ότι η συλλογή του από τότε, έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 70.000 αντικείμενα, με άγνωστη τη συνολική αξία.
«Δεν μπορούσα να αγοράσω τη δική μου συλλογή σήμερα» δήλωσε ο μανιώδης συλλέκτης στο KVEO-TV.
Η συλλογή αποτελείται από παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής, μοναδικά κράνη και άλλα αντικείμενα.
«Είναι κάτι που μου φέρνει ακόμα χαρά. Όλοι έχουμε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά μας και αυτό είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω» ανέφερε.
Ο ΜακΜπράιντ είπε ότι ένα από τα αντικείμενα για το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος είναι ένα αυθεντικό κράνος από τα σκηνικά από τη θεατρική παραγωγή Super Live Adventure του Τζορτζ Λούκας στην Ιαπωνία.
«Το αγαπώ απόλυτα. Μου το πρόσφερε ένας καλός μου φίλος» σημείωσε ο ΜακΜπράιντ. «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι με τον δικό του τρόπο, έχει συναισθηματική αξία και υπάρχει ιστορία πίσω από αυτό» ανέφερε.
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442