Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, καθώς η παράσταση «Συνοικία το όνειρο» που παιζόταν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, έριξε αυλαία μετά από μόλις 10 παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον παραγωγό, η παράσταση δεν ήταν προσοδοφόρα για τον ίδιο, και αυτός ήταν ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την απόφαση, αφήνοντας 15 άτομα χωρίς εργασία. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο Σωτήρης Χατζάκης, που σκηνοθετούσε την παράσταση.

«Ήταν κάτι το καταπληκτικό αυτό που έγινε, μοναδικό στα θεατρικά χρονικά. Είναι μια επίδειξη βίας, βαρβαρότητα και σκληρότητας ψυχικής αυτό που συνέβη. Δύο χρόνια προετοιμάζαμε την παράσταση. Παίζουμε δέκα παραστάσεις, αρρωσταίνει ένα κορίτσι από κορωνοϊό και κόλλησαν άλλα δύο άτομα. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο εκείνη τη στιγμή κατέβασε το έργο, πέταξε στο δρόμο τους άρρωστους ανθρώπους και τους υπόλοιπους ηθοποιούς», είπε ο κ. Χατζάκης.

«Δεν πήραν ένα τηλέφωνο τους ηθοποιούς που νόσησαν. Το έργο είχε προγραμματιστεί να πάει μέχρι το Πάσχα και τους έδωσαν κάποια ψίχουλα τώρα. Πήρα τον κ. Μπιμπίλα. Τα παιδιά είναι τώρα μετέωρα και βρίσκονται στο δρόμο, είναι πολύ θυμωμένοι και ανήσυχοι. Είχαν άλλες δουλειές και προτάσεις. Μένοντας πιστοί στον επιχειρηματία, είπαν “όχι” στις προτάσεις που τους έγιναν και έμειναν στην παράσταση. Και εγώ έχασα μία σειρά και μία ταινία για να μείνω στην παράσταση. Και εκείνος μας πρόδωσε», συνέχισε ο ίδιος.

«Συναντηθήκαμε με τον επιχειρηματία, μας έκανε πρόταση να αναλάβουμε οι ίδιοι την παράσταση, να πληρώνουμε τεχνικούς, τα δικαιώματα, τα πάντα, να γίνουμε εργοδότες. Ο παραγωγός πλήρωσε ψίχουλα τους ηθοποιούς μέχρι την ημέρα που απολύθηκαν. Όλα τα λεφτά μέχρι το Πάσχα, που είναι; Θα εξετάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε με το νομικό σύμβουλο του σωματείο», κατέληξε ο κ. Χατζάκης.

Σημειώνεται ότι η παραγωγή, από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι έχει αποζημιώσει τους ηθοποιούς, δίνοντάς τους έως και το δώρο των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr