Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, σήμερα στον αέρα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου όπου και μίλησε για κακοποιητική συμπεριφορά επί σκηνής από συνάδελφο της κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA εξομολογήθηκε πως «μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής»Μου έχει τύχει! Δεν θέλω να σας το περιγράψω, θα σας το πω off the record. Αλλά μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια»
«Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, την ώρα» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας