Συγκεκριμένα, ο διανομέας αποκάλυψε ότι το αφεντικό του είχε προειδοποιήσει τόσο αυτόν, όσο και τους άλλους διανομείς να μην κάνουν πλάνα μετά τις βάρδιές τους, λέγοντάς τους ότι ήθελε να τους κρατάει παραπάνω αν χρειαζόταν

Μια αδιανόητη καταγγελία έκανε ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος εργαζόταν σε ως διανομέας σε πιτσαρία.

Συγκεκριμένα, ο διανομέας αποκάλυψε ότι το αφεντικό του είχε προειδοποιήσει τόσο αυτόν, όσο και τους άλλους διανομείς να μην κάνουν πλάνα μετά τις βάρδιές τους, λέγοντάς τους ότι ήθελε να τους κρατάει παραπάνω αν χρειαζόταν.

Η καταγγελία έγινε στο Reddit, καθώς οι διανομείς έχασαν την δουλειά τους επειδή αποφάσισαν ότι ήθελαν να έχουν προσωπική ζωή μετά το τέλος της βάρδιάς τους, ενώ μοιράστηκαν το μήνυμα που έλαβαν από το αφεντικό τους.

Το μήνυμα από το αφεντικό

«Απολύθηκα διότι έκανα σχέδια μετά τη δουλειά μου», έγραψε στο Reddit ένας διανομέας.

Στο μήνυμα το αφεντικό τους έγραφε: «Από εδώ και στο εξής σας συνιστώ να κάνετε σχέδια μόνο στα ρεπό σας. Αν το μαγαζί σας χρειάζεται παραπάνω από την βάρδιά σας, θα σας κρατήσω όσο χρειαστεί. Προσπαθώ να μην το κάνω εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτητο. Απλώς σας προειδοποιώ όλους.

Οι οδηγοί να έχετε τα τηλέφωνά σας φορτισμένα. Δεν με ενδιαφέρει αν το τηλέφωνό σας… πεθαίνει, έχουμε πολύ κόσμο που θα μπορούσε να σας δανείσει το φορτιστή του. Εάν δεν το κάνει κανένας, τότε θα εκτυπώσουμε οδηγίες για σας» ανέφερε το μήνυμα.

Η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε αρκετά σχόλια καθώς άνοιξε μεγάλη συζήτηση για την στάση του ιδιοκτήτη της πιτσαρίας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr