Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Πελετίδης - Στην Κωνσταντινούπολη με πρόσκληση Ιμάμογλου

Κώστας Πελετίδης – Στην Κωνσταντινούπολη με πρόσκληση Ιμάμογλου

Το συνέδριο που διοργανώνει ο κ. Ιμάμογλου, έχει ως στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής και διεθνή συνεργασία μεταξύ των πόλεων εντός και γύρω από την περιοχή των Βαλκανίων.

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί στα τέλη του Νοεμβρίου, ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης προκειμένου να συμμετάσχει τη Σύνοδο Δημάρχων των Βαλκανίων, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Νεολόγος των Πατρών”, πριν από λίγες ημέρες στο δημαρχείο της Πάτρας, έφτασε προσωπική πρόσκληση προς τον Κώστα Πελετίδη από τον ομόλογό του, δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου, με την οποία τον προσκαλεί να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των πόλεων εντός και γύρω από την περιοχή των Βαλκανίων.

Στο πλαίσιο αυτό,  ο Κώστας Πελετίδης αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την pelop.gr,  Στόχος του συνεδρίου είναι η διασφάλιση του πράσινου μετασχηματισμού. Ολες οι χώρες και πόλεις που θα πάρουν μέρος τονίζεται πως έχουν κοινή ατζέντα που θα επιταχύνει τον πράσινο μετασχηματισμό των οικονομιών.

Στην πρόσκλησή του, ο κ. Ιμάμογλου αναφέρει επίσης: «Το γεγονός ότι όλες οι πόλεις προσφέρουν αξιοπρεπή ζωή δείχνει ότι θα υπάρξει μια πολύ αυστηρή και ευχάριστη ζωή στα Βαλκάνια, μια ζωή με μεγάλο κόστος. Νομίζω ότι η ειρήνη και η επαρκής ζωή στα Βαλκάνια θα είναι πολύτιμη δήλωση τόσο για την Ευρώπη όσο και για τον κόσμο».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024