
Κερατσίνι – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την 8χρονη – Αργοπέθαινε εγκλωβισμένη στη σιδερένια πόρτα
Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ
Σοκάρει η αποκάλυψη του MEGA για τον αποτρόπαιο θάνατο 8χρονης, στο Κερατσίνι, η οποία συνεθλίβη όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου, και μάλιστα δύο φορές.
Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός της δεν ήταν ακαριαίος.
Οι συγγενείς της 8χρονης Όλγας ζητούν δικαίωση. Το πρωί ένα μέλος της οικογένειας της επιχείρησε να ρίξει με το αυτοκίνητο του τη μεταλλική πόρτα από την οποία το μικρό κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο.
Με αυτοκίνητο χτύπησαν τη μεταλλική πόρτα, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο, ενώ ο παππούς της 8χρονης προειδοποίησε ότι, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα βάλει φωτιά στο εργοστάσιο.
Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος
Για 70 περίπου λεπτά η ανήλικη βρισκόταν εγκλωβισμένη ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και το τοιχίο. Η πόρτα ανοιγόκλεισε δυο φορές εγκλωβίζοντάς την.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας συνθλίβοντας τη σπονδυλική της στήλη.
Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ.
Ζητούν αλλαγή της κατηγορίας
Τα ερωτήματα για την τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας είναι αμείλικτα και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος.
Από την πλευρά της, η διοίκηση του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο Τύπου να παρουσιάσει τη θέση της για την τραγωδία.
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία