Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης – Εχουμε ιδεολογικές και προγραμματικές διαφορές με ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Ανδρουλάκης – Εχουμε ιδεολογικές και προγραμματικές διαφορές με ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Για τις διαφορές του Κινήματος Αλλαγής με Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Εχουμε μεγάλες ιδεολογικές και προγραμματικές διαφορές» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αποφεύγοντας να απαντήσει στο ερώτημα αν υπάρχουν προγραμματικές διαφορές μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Κοινές αγωνίες»

«Εγώ δεν ψάχνω διαφορές, λέω αυτά που πιστεύω και αυτά που θέλω να υλοποιήσω» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζητήματα που θέλει να φέρει στο επίκεντρο αν εκλεγεί, όπως το δημογραφικό, η υγεία και η εκπαίδευση.

Υποστήριξε ότι είναι ανοιχτός στους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν και επέλεξαν κάποιο άλλο κόμμα. «Ανοίγουμε τις αγκαλιές μας γιατί έχουμε κοινές αγωνίες, κοινά προβλήματα και όλες οι γενιές πρέπει να κάνουν μια νέα προσπάθεια», είπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους λόγους που θα οδηγήσουν κάποιον να τον επιλέξει για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. «Εγώ έχω κάνει μια πορεία πολύ συγκεκριμένη. Με έχουν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ως ευρωβουλευτή, ήμουν υποψήφιος για αρχηγός του κόμματος αλλά έφτασα εδώ που έφτασα χωρίς να κάνω ούτε ένα ρουσφέτι στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι σημαίνει πελατειακό κράτος ή μάλλον γνωρίζω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι να φτάσω εδώ που έφτασα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν έχω διορίσει ποτέ κανέναν. Δεν έχω σπαταλήσει ποτέ ένα ευρώ φόρο του ελληνικού λαού και επίσης δεν είμαι ένα πρόσωπο που είναι αγαπητό στην εγχώρια ολιγαρχία και έχει ανέβει στο ασανσέρ της».

«Αξιακό θέμα»

«Υπάρχει περίπτωση να δεχτώ πίσω ανθρώπους οι οποίοι αυτές τις αξίες τις ποδοπάτησαν για μια θέση εξουσίας και ξαφνικά ξέχασαν το ΠΑΣΟΚ που πρόσφερε» διερωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως η απάντησή του θα είναι ένα «βροντερό όχι». «Λέω όχι διότι για μένα είναι αξιακό θέμα. Ο οπορτουνισμός είναι αξιακό θέμα. Κάποιοι άνθρωποι να μην παίρνουν πολιτικές αποφάσεις βάσει ιδεολογίας αλλά βάση εξουσίας» συμπλήρωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο προσέλευσης ψηφοφόρων άλλων κομμάτων στις διαδικασίες του Δεκεμβρίου. «Οποιοσδήποτε προοδευτικός δημοκράτης μπορεί 5 του μηνός και 12 να συμμετάσχει, να έχουμε μια πολύ μεγάλη συμμετοχή για να μεγαλώσουμε την παράταξη μας και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Δεν το συζητάμε» σημείωσε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως «άνθρωποι που είναι εγγεγραμμένα μέλη άλλων κομμάτων, προφανέστατα δεν το θεωρώ λογικό να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διαδικασία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024