Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης – Μπορώ να προσφέρω ανανέωση, ενότητα και προοπτική

Ανδρουλάκης – Μπορώ να προσφέρω ανανέωση, ενότητα και προοπτική

«Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα να ανανεωθεί η ηγεσία της παράταξης, αλλά και η εκλογική της βάση»

Για την αλλαγή που σκοπεύει να φέρει στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής μίλησε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και την Νίκη Λυμπεράκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα να ανανεωθεί η ηγεσία της παράταξης, αλλά και η εκλογική της βάση» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι το κόμμα θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλες τις γενιές, «γιατί αυτή τη στιγμή η χώρα ζει ένα δικομματισμό όπου η κυβέρνηση κάνει πάρα πολλά λάθη, τα οποία η αντιπολίτευση δεν μπορεί να αναδείξει».

«Πρέπει η γενιά μου να ηγηθεί μιας προσπάθειας ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης, γι’ αυτό και είμαι άλλωστε υποψήφιος και αυτός είναι ο στόχος μου» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Μπορώ να προσφέρω ανανέωση, ενότητα και προοπτική» πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, υπογραμμίζοντας ότι θα τον βοηθήσει η εμπειρία του από το Ευρωκοινοβούλιο.  «Ο τόπος έχει ανάγκη ένα σοβαρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα» πρόσθεσε.

Για τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «Καλό είναι να γνωρίζουμε τι μας έφτασε εκεί, αλλά όσο αναμοχλεύουμε το παρελθόν δεν οδηγούμαστε σε ένα καλύτερο μέλλον».

«Για μένα πρέπει οι πολιτικές του μέλλοντος να είναι προτεραιότητα και ιδιαίτερα οι πολιτικές που αφορούν μεγάλες κοινωνικές ανισότητες» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε όσα είπε:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024