Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται κατά διαστήματα στα δυτικά και θα επεκταθούν, από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.
Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 5 και τις βραδινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο θα φθάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τοπικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά ο καιρός
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία το απόγευμα από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από νωρίς το απόγευμα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την ανατολική Πελοπόννησο. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα βόρεια μετά το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το απόγευμα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Στα βόρεια το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από νωρίς το απόγευμα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς τις βραδινές ώρες να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις βραδινές ώρες καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας