Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση - Πρέπει να είμαστε αυστηροί μετά από τόση καριέρα

Μιμή Ντενίση – Πρέπει να είμαστε αυστηροί μετά από τόση καριέρα

Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα αναφέρθηκε στην ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την καινούργια της ταινία αλλά και την θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί.

Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, αλλά και την πολυαναμενόμενη ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου.

Για τους εντατικούς ρυθμούς στη ζωή της στο παρελθόν με θέατρο και τηλεόραση σε συνδυασμό με την προσωπική ζωή σχολίασε αφοπλιστικά: «’Οταν είσαι πολύ ερωτευμένος, έχεις αντοχές και τη νύχτα».

«Πρέπει να είμαστε αυστηροί μετά από τόση καριέρα κι εσύ κι εγώ. Πιστεύω ότι έχουμε το δικαίωμα» είπε η Μιμή Ντενίση απαντώντας στο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη ότι είναι πολύ αυστηρή τόσο με όσα καταπιάνεται η ίδια, όσο και με των άλλων ανθρώπων διότι της επιτρέπεται μετά από την μεγάλη της πορεία στο θέατρο, με την παρουσιάστρια να της γνέφει καταφατικά και να συμφωνεί μαζί της τονίζοντας: «Έχεις δίκιο! Έχεις δίκιο».

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια προετοιμασίας και των γυρισμάτων της ταινίας, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα συναισθήματά της όταν μετά το τέλος των γυρισμάτων είδε για πρώτη φορά όλο το υλικό που είχαν δημιουργήσει.

«Το λέω πολλές φορές για τους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν έπαρση από ένα σήριαλ που έχουν κάνει: Ήρθαν 3 κορυφαίοι ηθοποιοί και δεν χρειάστηκε να κάνουμε δεύτερη επαφή. Διαβάζοντας το σενάριο αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν τελείως αξιοκρατικά. Οι ξένοι ηθοποιοί πάνε βάση της δουλειάς. Δεν χρειάζεται να ξέρει τη Μιμή ή την Ελένη. Έστειλες το σενάριο, είναι κακό, δεν θα σου έρθει […] Όλοι ξένοι ηθοποιοί ήρθαν με πολύ σεβασμό, πάρα πολύ διαβασμένοι, με δεκάδες βιβλία. Αυτό είναι ένα παράπονο που έχω από τους Έλληνες ηθοποιούς. Δεν διαβάζουν, δεν μελετούν. Διαβάζουν το ρόλο τους, το έργο. Αυτοί ήρθαν διαβασμένοι με 10 βιβλία γύρω-γύρω που θα μπορούσαν να πουν ‘πάω σε μια ελληνική ταινία για 3 σκηνές, δε βαριέσαι;’. Δεν δουλεύουν έτσι» υποστήριξε η Μιμή Ντενίση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024