Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο – Δεκάλεπτο με 33 πράσινους πόντους, με 7 τρίποντα και χωρίς… τάιμ άουτ

Απίστευτο – Δεκάλεπτο με 33 πράσινους πόντους, με 7 τρίποντα και χωρίς… τάιμ άουτ

Το 4ο δεκάλεπτο έκρινε το ντέρμπι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να κάνει τα πάντα λάθος

Ενα παιχνίδι μπορεί να χαθεί με πολλούς τρόπους. Αλλά όπως έχασε ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι αλήθεια ότι χρειάζεται… προσπάθεια. Και ολιγωρία, έλλειψη ιδεών, αλλά και λάθη. Πολλά λάθη. Πράγματα που συνέβησαν στο ΣΕΦ. Και οι πράσινοι πήραν μία ανέλπιστη νίκη. Σχεδόν… δώρο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά 59-45 στο 29′ και μετά από ένα εξαιρετικό 3ο δεκάλεπτο (26-12, 59-48), έδειχναν ότι ελέγχουν το παιχνίδι. Εν τέλει, όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά κατάφεραν να χάσουν κατά κράτος από τους φιλοξενούμενους. ,

Με μια ανατροπή, που αποτελεί παράδειγμα του πώς δεν πρέπει να διαχειρίζεσαι ένα παιχνίδι όταν είσαι μπροστά. Ενα ρεσιτάλ κακής άμυνας, με αχρείαστες αλλαγές, κακές επιστροφές και κακό spacing. Αλλά και καμία φαντασία στην επίθεση, όπου όλοι έψαχναν τον Φαλ.

Στο 4ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές στα μαρκαρίσματα, επένδυσε στον οίστρο του Νέντοβιτς και όταν η ψυχολογία γύρισε, πήρε το παιχνίδι με συνεχόμενα τρίποντα. Από τα συνολικά 10 τρίποτα των Πράσινων στο παιχνίδι, τα 7 μπήκαν στην τελευταία περίοδο. Με τον Ολυμπιακό να μην αντιδρά. Με το επί μέρους 17-33 να δίνει τη νίκη στον Παναθηναϊκό!

Το πιο εντυπωσιακό από όλα, ωστόσο, είναι ότι στο τελευταίο αυτό δεκάλεπτο, πάρθηκε μόνο ένα time out και αυτό από τον Πρίφτη, όταν το παιχνίδι ήταν 67-58. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει να μην πάρει κανένα από τα δικά του. Παρά το γεγονός ότι ειδικά στο τελευταίο 4λεπτο ο Παναθηναϊκός ροκάνιζε διαρκώς τη διαφορά, έως ότου έφερε τούμπα το παιχνίδι και πήρε μια νίκη που έως τότε φάνταζε απίθανη.

Δείτε τα βίντεο:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024