Ένας αγνώριστος Άρης ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, πλέον μετά από αυτήν την νίκη έφτασε τους 16 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στους 11 βαθμούς και στην 7η θέση.
Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο ΟΦΗ επικράτησε με το «φτωχό» βάσει ευκαιριών 2-0 του Βόλου και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Τέλος, το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ανέδειξε νικητή, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Από το αυριανό πρόγραμμα (21/11) ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (19:30).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.