Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοίβος – «Η ελληνική δισκογραφία είναι στα χρόνια της πτώσης»

Φοίβος – «Η ελληνική δισκογραφία είναι στα χρόνια της πτώσης»

«Όνειρό μου ήταν να γίνω ντράμερ και να πάω στην Αμερική να με ανακαλύψουν» εξομολογήθηκε ο Φοίβος

Ο δημοφιλής δημιουργός μίλησε αποκλειστικά στο MEGA STAR για την πορεία του στη μουσική και τις επιτυχίες που έχει κάνει, αλλά και το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.

«Όλα ξεκίνησαν στο σχολείο, που είχαμε την ιδέα να φτιάξουμε ένα συγκρότημα για να χάνουμε ώρες σε πρόβες. Είμασταν ούτως ή άλλως κολλημένοι με τη metal μουσική που ακούγαμε, οπότε μόλις πρωτοφτιάξαμε το γκρουπ, φάγαμε πετριά και είπαμε “αυτό είναι και τίποτε άλλο”» ανέφερε ο Φοίβος, προσθέτοντας πως το στόχος του πια ήταν να γίνει ντράμερ αντί για δικηγόρος, παρότι μπήκε στη Νομική.

«Όνειρό μου ήταν να γίνω ντράμερ και να πάω στην Αμερική να με ανακαλύψουν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Για το στοιχείο που τον διαφοροποιεί σε σχέση με τους άλλους μουσικούς, ο Φοίβος τόνισε πως είναι τα ακούσματα που έχει. «Έχω ακούσει πάρα πολλή μουσική. Δεν έχω ακούσει ελληνική μουσική, γιατί μεγάλωσα σε μια εποχή που έτρωγες ξύλο αν άκουγες» πρόσθεσε.

«Η ελληνική δισκογραφία δεν είναι αυτή που ήταν στα χρόνια την άνθησης, είμαστε στα χρόνια της πτώσης» σημείωσε ο Φοίβος, υπογραμμίζοντας ότι τα πράγματα στον συγκεκριμένο κλάδο είναι δύσκολα. «Η δισκογραφία περνάει τη δύσκολη φάση της μετάλλαξής της για να πάει στην επόμενη μέρα» συμπλήρωσε.

Τέλος, μιλώντας για τα reality αναφέρθηκε στην παρουσία του σε κριτική επιτροπή: «Δεν μπορούσα να πληγώσω τα παιδιά γι’ αυτό χρησιμοποιούσα χιούμορ στην κριτική μου».

«Γενικώς τα reality από τότε που βγήκαν είναι ένα shortcut προς την επιτυχία. Ότι προσπαθεί να κάνει ένα παιδί με τα demo και μπορεί να τρώει τα μούτρα του για χρόνια, στα talent show μπορείς να το καταφέρεις σε λίγες ώρες» τόνισε για τα μουσικά reality.

Τέλος, ο Φοίβος ανέφερε ότι δεν θα ήθελε τα παιδιά του να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, ενώ αποκάλυψε ότι για χρόνια δεν τους είχε πει ποια ακριβώς είναι η δουλειά του!

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024