Δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του twitter η δήλωση του Άκη Σκέρτσου ότι δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον κοροναϊό, ώστε να χρειαστεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός τους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Άκη Σκέρτσου για την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους ενστόλους. Ο υπουργός Επικρατείας  αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και ιδιαίτερα στην επέκτασή της στους ένστολους, καθώς αυτό το θέμα είναι υψηλά στην ατζέντα της αντιπολίτευσης.

«Τα νοσοκομεία αποτελούν εν δυνάμει εστίες διασποράς του ιού εάν δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα, ενώ οι άλλοι χώροι του δημόσιου τομέα δεν συμβάλουν σε αυτό το μέγεθος στη διασπορά του ιού. Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό, άρα επιβάλλεται όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους να προστατευτούν και να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Τα πάντα είναι συνάρτηση της διασποράς», ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας μετά τους υγειονομικούς στα σώματα ασφαλείας.

Αντιδράσεις στο twitter

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το twitter να σχολιάζει καυστικά την αναφορά του υπουργού.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr