Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμαρτία να τη χάσεις – Τέσσερις λόγοι για να «αμαρτήσεις» τη φετινή Black Friday

Αμαρτία να τη χάσεις – Τέσσερις λόγοι για να «αμαρτήσεις» τη φετινή Black Friday

Τιμές-κόλαση και αγοραστική εμπειρία-παράδεισος περιμένουν όλους όσους ξέρουν πώς να κινηθούν

Λευκές συσκευές, ηλεκτρονικά είδη ή εκείνη η τηλεόραση που ονειρεύεσαι εδώ και μήνες; Όποια μεγάλη αγορά κι αν θέλεις να πραγματοποιήσεις, η Black Friday είναι η καλύτερη μέρα για να το κάνεις. Και φέτος, γίνεται ακόμη πιο «κολασμένη, αφού απαλλάσσεται επιτέλους από τα μοναδικά της ελαττώματα: τις ουρές, τις αναμονές και τις λοιπές δυσκολίες που φέρνει η δημοτικότητα των προσφορών. Να, λοιπόν, ποιοι είναι οι λόγοι που φέτος θα κάνεις τις πιο συμφέρουσες και άνετες αγορές.

.

Ζήτημα τιμής

Ναι, εντάξει, από τα προφανή ξεκινάμε. Γιατί όπως ξέρεις κι εσύ, μπορεί η Black Friday να φέρνει προσφορές σχεδόν σε όλη την αγορά, αλλά προσφορά με προσφορά διαφέρει. Πρωταγωνιστής στο ελληνικό Black Friday είναι ο Κωτσόβολος που και φέτος μένει πιστός στις τιμές που κολάζουν, φέρνοντας ολοκαίνουργιες «αγγελικά» πλασμένες υπηρεσίες.

Τι σχέση έχουν οι υπηρεσίες με το Black Friday; Θα το καταλάβεις όταν παραλάβεις άμεσα τα προϊόντα που παρήγγειλες είτε στο σπίτι σου είτε πηγαίνοντας στο κοντινότερο κατάστημα Κωτσόβολος, ακόμα και μετά από 20 λεπτά. Παράδεισος ε;

.

Black Friday από σπίτι

Black Friday ηλεκτρονικές αγορές. Ξέρουμε ότι φοβάσαι τον αυξημένο φόρτο εργασίας των καταστημάτων. Όμως αυτό δεν ισχύει για όλους. Σίγουρα δεν ισχύει για τον Κωτσόβολο που φροντίζει η παραγγελία σου να φτάσει άμεσα στον χώρο σου για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Πόσο άμεσα; Σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, εντός 24 ωρών. Αν δε, είσαι και πρωινός τύπος και ολοκληρώσεις την παραγγελία σου πριν τη 13:00, οι αγορές σου για αυτά τα προϊόντα θα φτάσουν στην πόρτα σου την ίδια μέρα.

Δεν μπορείς να περιμένεις ούτε τόσο; Και αυτό γίνεται. Κάνε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά την παραγγελία σου και παράλαβε το προϊόν  στο κοντινότερο Quick Point μέσα σε 20 λεπτά.

.

Το ταμείον είναι μείον… από ουρές

Φέτος το Black Friday, όλα θα γίνουν χωρίς να χρειαστεί να τσακωθείς για το ποιος είναι «πριν από εσάς, κυρία μου». Η υπηρεσία Pay Express του Κωτσόβολου σου δίνει τη δυνατότητα, αν έχεις σκοπό να πληρώσεις με την πιστωτική ή τη χρεωστική σου κάρτα, να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χρησιμοποιώντας το τερματικό που φέρει επάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων. Παρεμπιπτόντως, την υπηρεσία μπορείς να αξιοποιήσεις και στην περίπτωση που έχεις κάνει την παραγγελία σου από το σπίτι, όμως έχεις επιλέξει να την παραλάβεις από το κατάστημα. Σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, κάνει την εμπειρία των αγορών σου αγνώριστη.

Κι αν θέλεις να πληρώσεις με μετρητά; Τότε θα χαρείς πολύ να μάθεις ότι σου δίνεται πλέον η επιλογή της πραγματοποίησης πληρωμών μέσω Cashdro μηχανημάτων, επίσης εκτός των ταμείων, σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος. Πες μας αλήθεια: δεν είναι αμαρτία να ζήσεις πάλι την κόλαση της αναμονής;

.

Σκάναρέ το

Είσαι στο κατάστημα και βλέπεις την προσφορά που αναζητούσες μια ζωή – ή έστω μια βδομάδα. Βγάζεις το κινητό σου, σκανάρεις και σε μια στιγμή το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σου. Επιλέγεις άμεση παραλαβή από το Quick Point που σε περιμένει ακριβώς απ’ έξω. Κι έτσι, χάρη στην υπηρεσία Scan & Go, οι αγορές σου έχουν ολοκληρωθεί άμεσα, σε τρία μόνο βήματα..

.

Μάθε περισσότερα για το Black Friday αλά Κωτσόβολος και ανακάλυψε τις αμέτρητες προσφορές που είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα εδώ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024