Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Θηβαίος - Μου έχουν πει ότι με ζηλεύουν που είμαι με τη Βίσση 

Χρήστος Θηβαίος – Μου έχουν πει ότι με ζηλεύουν που είμαι με τη Βίσση 

Ο τραγουδοποιός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι όταν είχε μακριά μαλλιά... τον μπέρδευαν με τον Νίκο Καρβέλα.

Μια συνέντευξη εξ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «ΜEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής μίλησε για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, για τις αμέτρητες δουλειές που έχει κάνει και για το μπέρδεμα με τον Νίκο Καρβέλα.

Φέτος συμμετέχει στην μουσικοθεατρική παράσταση «Πως να σωπάσω» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

«Ξεκινήσαμε με τις παραστάσεις με τον Κώστα Καζάκο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης παίζουμε τραγούδια πολύ αγαπημένα σε όλους. Είχαμε ξεκινήσει καιρό πριν αλλά μας σταμάτησε η καραντίνα», ανέφερε.

«Μεγάλωσα στα μπουλούκια»

Για την εμπειρία του στο θεατρικό σανίδι, σημείωσε: «Για μένα είναι πολύ συγκινητικό γιατί και οι γονείς μου και οι παππούδες μου ήταν ηθοποιοί. Μεγάλωσα στα μπουλούκια. Τα παιδιά του μπουλουκιού ήμασταν εγώ και η Σόφη Ζαννίνου. Την έλεγα μαμά, με τάιζε στον στόμα».

«Οι γονείς μου όταν έφευγαν για παραστάσεις και όταν δεν μπορούσα να πάω μαζί γιατί είχα σχολείο με άφηναν σε άλλους ηθοποιούς για να με κρατήσουν ή έμενα με τους συνταξιούχους ηθοποιούς στο «Σπίτι του Ηθοποιού» στη Βούλα», πρόσθεσε.

Για την ενασχόλησή του με τη μουσική αποκάλυψε: «Ξεκίνησα από τα 12 να μαθαίνω κιθάρα, μου άρεσε πάρα πολύ. Οι δικοί μου βέβαια με κοιτούσαν με στραβό μάτι. Έλεγαν μην πάθω τα ίδια με αυτούς. Τελείωσα το Λύκειο, σπούδασα φιλοσοφία στην Ιταλία. Ήμουν βοηθός του Ουμπέρτο Έκο. Δουλέψαμε μαζί στο «Εκκρεμές του Φουκώ». Τρομερή εμπειρία. Παράτησα τη βεβαιότητα για να ασχοληθώ με το τραγούδι».

«Ακόμα και τώρα το φοβάμαι το τραγούδι. Κάθε φορά πριν ανέβω στην σκηνή έχω ταχυπαλμία», παραδέχτηκε.

«Ο Θάνος Μικρούτσικος είναι οικογένεια»

Για κάτι που να έχει γίνει επί σκηνής και να το θυμάται έντονα, είπε: «Στο Μέγαρο Μουσικής με τον Θάνο Μικρούτσικο όταν βγήκα στη σκηνή ήθελα να τρέξω να κρυφτώ στα παρασκήνια. Αφού τελικά τραγούδησα και τα κατάφερα βγαίνοντας από την σκηνή ήρθε η Χάρις Αλεξίου και έπεσα στην αγκαλιά της».

«Πλέον με τον Θάνο Μικρούτσικο και την οικογένειά του είμαστε οικογένεια. Παντρεύτηκα την κόρη του. Μου λείπει αλλά τον έχω μέσα μου πάντα και θυμάμαι τις συμβουλές του», σημείωσε συγκινημένος.

Όσο για τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του; «Έχω δουλέψει ως μάγειρας, σε ένα παλιατζίδικο, ως διερμηνέας, σε φούρνο της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη», αποκάλυψε.

«Κάνω ψυχοθεραπεία και με βοηθάει αρκετά. Είμαι υπερήφανος που κατάφερα να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ. Θέλει θέληση και δύναμη», τόνισε για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, που τον είχαν μπερδέψει με τον Νίκο Καρβέλα. «Όταν είχα μακριά μαλλιά με είχαν μπερδέψει με τον Νίκο Καρβέλα. Μου είχαν πει ότι με ζηλεύουν που είμαι με τη Βίσση», είπε με χιούμορ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024