Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Ρέμος για ΝΟΧ - «Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις, να θυμηθούμε άλλες εποχές»

Αντώνης Ρέμος για ΝΟΧ – «Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις, να θυμηθούμε άλλες εποχές»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο «σπίτι» του και τα σχέδια του

Το NOX είναι το νέο στέκι της νυχτερινής Αθήνας. Ο Αντώνης Ρέμος και μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο πήραν την θρυλική Ιερά Οδό και την έκαναν ένα σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας που θυμίζει πολύ έντονα κλαμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής υποδέχτηκε την κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό στο νέο του «σπίτι» και μίλησε για το εγχείρημά του.

«Θέλω όλοι να νιώθουν σημαντικοί»

«Είναι μια νέα αρχή για όλους μας. Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη, τα έχουμε επιμεληθεί όλα. Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις, ένα πρόγραμμα που θα μας θυμίσει άλλες εποχές. Μέχρι και αυτός που θα καθίσει στην πιο πίσω θέση, θέλω να νιώθει σημαντικός», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πανδημία και στο πως επηρέασε τους τραγουδιστές, ανέφερε: «Ο κλάδος μας χτυπήθηκε περισσότερο από όλους, αλλά στο χώρο μας υπάρχουν πολλοί ανεύθυνοι».

Μιλώντας για το ξεκίνημά του, ο Αντώνης Ρέμος, σημείωσε: «Εννοείται ότι θυμάμαι την πρώτη μου φορά που τραγούδησα, όταν ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στο Λαγκαδά. Το 1987 ήμουν 18 χρονών, μείον 40 κιλά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσω μέχρι εδώ».

«Δεν έχει κλίση στη μουσική η κόρη μου»

«Η κόρη μου δε με κάνει ό,τι θέλει, αλλά υπάρχει τεράστια αγάπη. Μεγαλώνει όμορφα η κόρη μου, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με τους περιορισμούς και τις ελευθερίες που έχει ένα κανονικό παιδί. Της κόρης μου της αρέσει στο μπαλέτο, δεν έχει κλίση στη μουσική», υπογράμμισε μιλώντας για την κόρη του.

Για τη σύντροφό του, και «αν τον κάνει ό,τι θέλει», ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε: «Εμείς είμαστε τα αφεντικά, αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024