Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος - Μιλά για την απώλεια των γονιών του και συγκινεί - «Μου λείπουν πολύ»

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μιλά για την απώλεια των γονιών του και συγκινεί – «Μου λείπουν πολύ»

Ο παρουσιαστής το 2019 έχασε και τους δύο μέσα σε 6 μήνες

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μίλησε για την απόφαση του να φύγει από τον ΑΝΤ1, για την απώλεια των γονιών του, για τα block στα social media και για τη σχέση του σήμερα με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Παραήμουν άνετα στον ΑΝΤ1, δεν εξελισσόμουν. Ήθελα να φύγω για να δω τι ψαριά πιάνω», δήλωσε για την αποχώρηση του από το κανάλι.

«Είχα πάει ως υπεύθυνος τύπου στο MAD και με απέλυσαν, γιατί οπού πήγαινα έκανα καραγκιοζιλίκια», ανέφερε.

«Από το άγχος μου τράκαρα, με πηρέ ο ύπνος στο τιμόνι, είχα χτυπήσει σε μια κολόνα της ΔΕΗ», σημείωσε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν.

«Η μαμά μου θα χαιρόταν»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απώλεια των γονιών του «το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα».

«Για τους γονείς μου είναι ένα «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε.

«Με ενοχλούσε η αυτοαναφορικότητα της τηλεόρασης, κάναμε εκπομπές για εμάς και όχι για τον κόσμο», σχολίασε για την τηλεόραση.

«Τα block μου στα social δεν σημαίνουν ότι απαραίτητα δεν πάω κάποιον αλλά με έχει κουράσει η φάση του για κάποιο λόγο. Άμα δεν με πας και άμα δεν σε πάω για ποιο λόγο να σε ακολουθώ και να βλέπεις τα μούτρα μου», υπογράμμισε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα», παραδέχτηκε.

«Θέλαμε λίγο τον χρόνο μας»

«Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο», δήλωσε για την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει στο μέλλον.

«Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε», είπε για την πρώην σύντροφο του, την Ιλένια Ουίλιαμς.

Και συνέχισε: «Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας, από ένα σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας».

«Με έχουν κερατώσει, το κατάλαβα μετά από ελάχιστο καιρό», κατέληξε.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024