Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κόλαφος» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Αυτή η ερώτηση είναι σεξιστική, με ενοχλεί πολύ

«Κόλαφος» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Αυτή η ερώτηση είναι σεξιστική, με ενοχλεί πολύ

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατέκρινε για ακόμη μια φορά την πατριαρχία

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατέκρινε για ακόμη μια φορά όχι μόνο την πατριαρχία αλλά και τα κατάλοιπά της που διακρίνονται ακόμα και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η ηθοποιός μιλώντας στην ιστοσελίδα provocateur.gr αναφέρθηκε στην ερώτηση που αφορά στον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, και τη θεωρεί απαρχαιωμένη.

«Μια γυναίκα δε χρειάζεται οπωσδήποτε να θέλει να παντρευτεί. Μπορεί και να θέλει να παντρευτεί, μπορεί να θέλει να κάνει εφτά παιδιά, μπορεί και να μη θέλει να κάνει κανένα. Δεν είναι υποχρεωμένη να θέλει να ακολουθήσει κάποιο μοτίβο. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για να φοράνε νυφικά. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για να φοράνε ροζ, μπορεί και να είναι όμως… Αυτά τα τόσο παλιά πράγματα είναι βασισμένα στ ην πατριαρχία» δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Δε με ενοχλεί να με ρωτήσει κάποιος για τον ρόλο μου ως μητέρα, αλλά συνήθως η τοποθέτηση έχει μία σεξιστική χροιά. Δηλαδή, η ερώτηση που μου γίνεται συχνά, αν ο Φάνης (Μουρατίδης) βοηθάει στο σπίτι, με ενοχλεί πάρα πολύ και τη θεωρώ προσβλητική για τον Φάνη κυρίως και μετά για μένα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Γιατί να ρωτήσουμε εάν βοηθάει ένας πατέρας, κανένας δε ρώτησε ποτέ μία μάνα, δηλαδή να ρωτήσουν τον Φάνη αν βοηθάω εγώ. Είναι σεξιστικά ιδωμένες ερωτήσεις, κλισέ που έχουν μείνει εκατομμύρια χρόνια πίσω» κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024