«Κόλαφος» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Αυτή η ερώτηση είναι σεξιστική, με ενοχλεί πολύ
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατέκρινε για ακόμη μια φορά την πατριαρχία
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατέκρινε για ακόμη μια φορά όχι μόνο την πατριαρχία αλλά και τα κατάλοιπά της που διακρίνονται ακόμα και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Η ηθοποιός μιλώντας στην ιστοσελίδα provocateur.gr αναφέρθηκε στην ερώτηση που αφορά στον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, και τη θεωρεί απαρχαιωμένη.
«Μια γυναίκα δε χρειάζεται οπωσδήποτε να θέλει να παντρευτεί. Μπορεί και να θέλει να παντρευτεί, μπορεί να θέλει να κάνει εφτά παιδιά, μπορεί και να μη θέλει να κάνει κανένα. Δεν είναι υποχρεωμένη να θέλει να ακολουθήσει κάποιο μοτίβο. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για να φοράνε νυφικά. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για να φοράνε ροζ, μπορεί και να είναι όμως… Αυτά τα τόσο παλιά πράγματα είναι βασισμένα στ ην πατριαρχία» δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
«Δε με ενοχλεί να με ρωτήσει κάποιος για τον ρόλο μου ως μητέρα, αλλά συνήθως η τοποθέτηση έχει μία σεξιστική χροιά. Δηλαδή, η ερώτηση που μου γίνεται συχνά, αν ο Φάνης (Μουρατίδης) βοηθάει στο σπίτι, με ενοχλεί πάρα πολύ και τη θεωρώ προσβλητική για τον Φάνη κυρίως και μετά για μένα» πρόσθεσε η ηθοποιός.
«Γιατί να ρωτήσουμε εάν βοηθάει ένας πατέρας, κανένας δε ρώτησε ποτέ μία μάνα, δηλαδή να ρωτήσουν τον Φάνη αν βοηθάω εγώ. Είναι σεξιστικά ιδωμένες ερωτήσεις, κλισέ που έχουν μείνει εκατομμύρια χρόνια πίσω» κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Δείτε το βίντεο
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442