Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διονυσία Κουκίου και Τάσος Μπερδέσης - Από τον μεγάλο έρωτα, στα κρατητήρια και τον χωρισμό

Διονυσία Κουκίου και Τάσος Μπερδέσης – Από τον μεγάλο έρωτα, στα κρατητήρια και τον χωρισμό

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ. Ο πυγμάχος αποφάσισε να αφοσιωθεί στην καριέρα του και το μοντέλο να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ώρες αγωνίας έζησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι της, στη Γλυφάδα, της επιτέθηκαν και της αρπάξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Το όνομά της, είχε «παίξει» πολύ, τον Μάιο του 2021 όταν είχε δολοφονηθεί στη Βάρη ο πυγμάχος και πρώην σύντροφος της, Τάσος Μπερδέσης.

Οι δυο τους είχαν φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο πριν τα ανέβουν έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Η Διονυσία Κουκίου ήταν σοκαρισμένη από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση αν και δεν κατάφερε να βρεθεί στην κηδεία του λόγω επαγγελματικού ταξιδιού.

Η αγάπη τους, τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και η αθώωση

Η 35χρονη, που φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2008, είχε μπροστά της μια λαμπρή καριέρα. Ωστόσο, δεν την κυνήγησε καθώς επέλεξε να ζήσει τον έρωτά της με τον Τάσο Μπερδέση.

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν έτσι όπως τα περίμενε. Τον Απρίλιο του 2013 βρέθηκε στα κρατητήρια, κατηγορούμενη μαζί με τον πυγμάχο για υπόθαλψη εγκληματία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» στο STAR το ζευγάρι είχε περιγράψει τότε τι συνέβη δηλώνοντας για τον 30χρονο ύποπτο ότι ήξεραν τόσο εκείνον όσο και την σύντροφό του πολλά χρόνια.

Βρέθηκαν στο ίδιο σπίτι το βράδυ της 27ης Απριλίου και επειδή είχε περάσει η ώρα, αποφάσισαν να κοιμηθούν όλοι εκεί. «Η συμπεριφορά του ήταν πολύ κανονική, δε μας έβαλε σε υποψίες», τόνισαν. Τα ξημερώματα βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Τελικά, και η Διονύσια Κουκίου και και ο Τάσος Μπερδέσης αθωώθηκαν.

Δείτε τι είχαν πει τότε από το 15:00

Ο χωρισμός, η επανασύνδεση και ο γάμος που ματαιώθηκε

Ύστερα από την περιπέτεια που έζησε, το μοντέλο αποφάσισε να κάνει restart στη ζωή του και χώρισε με τον Τάσο Μπερδέση.

Ωστόσο, ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος. Ο ένας δεν άντεχε μακριά από τον άλλον και επανασυνδέθηκαν. Λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2014 αλλά δεν έγινε ποτέ.

Το ζευγάρι τράβηξε οριστικά χωριστούς δρόμους και μάλιστα η πρώην Σταρ Ελλάς προχώρησε κάνοντας σχέση με τον επιχειρηματία από τη Λάρισα, Μάρκο Βιλανάκη, τον αποκαλούμενο και «βασιλιά των τσιγγάνων». Πρόσφατα χώρισε και με αυτόν.

«Είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Σε ιστοσελίδα της Πάτρας ο Μπερδέσης δήλωνε για τον γάμο τους: «Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα.

Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία. Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα.

Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία.  Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά όμως, είναι η Διονυσία. Μεγάλη μου καψούρα όμως, είναι η πυγμαχία».

Για τον χωρισμό τους, ο πυγμάχος τόνιζε στο TLIFE: «Η Διονυσία, όπως και κάθε γυναίκα θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο. Με θέλει να την στηρίζω σε όλα και συνεχώς, κάτι που κάνω, αλλά ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα η αλήθεια είναι ότι αλλάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου. Για να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία, θα σας πω ότι η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν θέλω να την χάσω. Ίσως φταίω στο ότι δεν ήμουν δίπλα της σε κάποια πράγματα, ασήμαντα για εμένα, σημαντικά όμως για εκείνη».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024