Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Μπερδέσης:  Συγκλονίζει η μητέρα του - «Ο δολοφόνος ήταν στην κηδεία του»

Τάσος Μπερδέσης: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Ο δολοφόνος ήταν στην κηδεία του»

Η κ. Γεωργία, η οποία ζητά απαντήσεις για τον αδόκητο χαμό του γιου της, μίλησε στην εφημερίδα «Πολιτεία», όπου δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή της ότι ο δολοφόνος του 39χρονου ήταν στην κηδεία του

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε με καλάσνικοφ έξω από πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου.

Η κ. Γεωργία, η οποία ζητά απαντήσεις για τον αδόκητο χαμό του γιου της, μίλησε στην εφημερίδα «Πολιτεία», όπου δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή της ότι ο δολοφόνος του 39χρονου ήταν στην κηδεία του.

«Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας τις Αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα» και το παρελθόν του γιου της.

Παράλληλα, η 67χρονη χαροκαμένη μητέρα ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν τον Τάσο Μπερδέση, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στη Μιτόπολη Αχαΐας.

«Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε» ισχυρίστηκε.

Η κ. Γεωργία ανέφερε ακόμα πως ο γιος της στήριζε την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας πως η διαίσθηση της μάνας τής έλεγε ότι κάτι θα του συνέβαινε.

«Κλειδί» η κατάθεση της συντρόφου του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ένα κύκλο υπόπτων που ήθελαν τον πυγμάχο νεκρό. Ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι ο 39χρονος δεχόταν απειλές, ενώ σημείο – κλειδί θεωρείται η κατάθεση της συντρόφου του.

«Ο αδικοχαμένος Τάσος Μπερδέσης είχε αναφέρει σε κατάθεσή του, πριν από δυόμιση χρόνια, ότι δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του. Το αν αυτές οι απειλές συνδέονται με τη σε βάρος του ανθρωποκτονία είναι αντικείμενο έρευνας των διωκτικών αρχών» σημείωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Για την αστυνομία ο 39χρονος πυγμάχος είχε περιφερειακό ρόλο, όπως άλλωστε και το 2015 όταν το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε μια δικογραφία για υποθέσεις εκβιασμών.  Γνώριζαν ότι δούλευε ως πορτιέρης σε κάποια νυκτερινά κέντρα, ενώ έκανε και συνοδείες επιχειρηματιών. Οι αρχές θεωρούν ότι το κίνητρο είναι κάποια προσωπική διαφορά που έχει τη ρίζα του στην Πάτρα.

«Γενικά τα άγχη του ο Τάσος δεν τα έβγαζε. Ήταν άνθρωπος που έβγαζε σιγουριά 100%. Δεν ήταν άνθρωπος που θα φοβόταν κάτι. Το μόνο που φοβόταν αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Θεός κανένας άλλος» σημείωσε φίλος του.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024