Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διονυσία Κουκίου - Η πρώην Σταρ Ελλάς μετά τον χωρισμό της από τον «βασιλιά των τσιγγάνων»

Διονυσία Κουκίου – Η πρώην Σταρ Ελλάς μετά τον χωρισμό της από τον «βασιλιά των τσιγγάνων»

Η Διονυσία Κουκίου αλλάζει σελίδα στην προσωπική της ζωή

Καινούργια σελίδα στη ζωή της γράφει η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη, αποκαλούμενο και «βασιλιά των τσιγγάνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το φετινό καλοκαίρι ήταν γεμάτο για την πρώην Σταρ Ελλάς και πλέον beauty ambassador.

Η Διονυσία Κουκίου απόλαυσε στο έπακρο τις καλοκαιρινές της διακοπές, πηγαίνοντας σε πολλά μέρη στην Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Αύγουστος την βρήκε στην Αθήνα, λόγω ενός καινούργιου επαγγελματικού εγχειρήματος που ετοιμάζει.

Η Διονυσία Κουκίου μετά τον πρόσφατο χωρισμό της έχει επικεντρωθεί πλήρως στην καριέρα της και έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της.

Το κορίτσι που φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2008, η Διονυσία Κουκίου από την Πάτρα, είχε μία παράξενη πορεία, αν και θεωρήθηκε ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για εκείνη και τις άψογες αναλογίες της.

Κέρδισε τον τίτλο εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου. Στη συνέχεια ήρθε η ατυχία, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.

Από εκείνη την ημέρα όμως, άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή της που φάνηκαν να την κρατούν μακριά από μία μεγάλη καριέρα. Η Διονυσία επέστρεψε στην πόλη της για χάρη του έρωτά της, του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση.

Ασχολήθηκε με αυτό που είχε σπουδάσει, την Κομμωτική, αφού ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ Κομμωτικής-Αισθητικής.

Ο γάμος που όλοι περίμεναν τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν έγινε ποτέ και ο σύντροφός της δήλωνε τότε σε ιστοσελίδα της Πάτρας:

«Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα.

Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία. Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα! Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία! Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά όμως, είναι η Διονυσία. Μεγάλη μου καψούρα όμως, είναι η πυγμαχία».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024