Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Ηλιόπουλος - «Μια ντουζίνα διαγγέλματα για τις αποτυχίες Μητσοτάκη»

Νάσος Ηλιόπουλος – «Μια ντουζίνα διαγγέλματα για τις αποτυχίες Μητσοτάκη»

«Εδώ και δύο χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με διαγγέλματα» λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με φόντο την εξέλιξη της πανδημίας και την έξαρση με τον αριθμό των κρουσμάτων, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης με μία ντουζίνα διαγγέλματα δεν προσπαθεί να αντιμετωπίσει ούτε την πανδημία ούτε να σώσει ανθρώπινες ζωές, αλλά την οργή του κόσμου για την παταγώδη αποτυχία του», δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ειδικότερα ότι «εδώ και δύο χρόνια ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με διαγγέλματα» και «όχι με ενίσχυση του ΕΣΥ και στήριξη των υγειονομικών, όχι με μέτρα για τις εστίες υπερμετάδοσης όπως σχολεία και μέσα μεταφοράς, όχι με δωρεάν μαζικά τεστ και ιχνηλάτηση, όχι με σοβαρή και στοχευμένη καμπάνια εμβολιασμού για αυτούς που απέτυχε να πείσει με τις λίστες Πέτσα».

«Πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι κ. Μητσοτάκη;»

«Άραγε πόσο θα κρατήσει το τελευταίο μίλι κ. Μητσοτάκη;», σχολιάζει και τονίζει ότι «περιμένουμε έστω και τώρα να ακούσετε όσα φωνάζουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Αυτοί που εσείς έχετε εγκαταλείψει». Ρωτά δε τον πρωθυπουργό αν μπορεί να απαντήσει «με ειλικρίνεια» σε ένα «απλό ερώτημα: πόσους συμπολίτες μας χάσαμε εκτός ΜΕΘ, επειδή εσείς φροντίσατε να μην ενισχυθεί το ΕΣΥ;».

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024