Ο κ. Χριστοδουλάκης, μάλιστα, επικρίνει και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας εμμένει στη γνωστή αδιέξοδη λογική του»

«Ο κ. Μητσοτάκης και σήμερα τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση, αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης που δημιούργησε η αποτυχία και η ατολμία του», δήλωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως, ενώ μιλά για ένα νέο ΕΣΥ, «στην πράξη το απαξιώνει. Και εμπαίζει τους υγειονομικούς, δηλώνοντας ότι δήθεν είναι δίπλα τους».

Ο κ. Χριστοδουλάκης, μάλιστα, επικρίνει και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας εμμένει στη γνωστή αδιέξοδη λογική του. Μία αξιωματική αντιπολίτευση, που αποτελεί την ανάστροφη εικόνα της κυβέρνησης. Που αδυνατεί να πείσει και να δώσει λύσεις».

«ΝΔ και Σύριζα», προσέθεσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, «αρνούνται την αναγκαία συνεννόηση και συνευθύνη, για να συγκροτηθεί και να γίνει πράξη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. Θα τους κρίνουν οι πολίτες».

Και προσέθεσε: «Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής επιμένουμε. Στηρίζουμε τους εμβολιασμούς, ζητούμε την υποχρεωτικότητα σε κρίσιμες επαγγελματικές κατηγορίες. Επιμένουμε στην ανάγκη ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, και στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία».

Παράλληλα, «επιμένουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, «στην ενίσχυση του ΕΣΥ που δοκιμάζεται και επιτέλους στην έμπρακτη στήριξη των λειτουργών του, που ως τώρα έχουν μείνει στο χειροκρότημα».

«Αρκετά πια με τα αδιέξοδα διαγγέλματα. Αρκετά πια με τα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Κουράζουν και απογοητεύουν τους πολίτες. Η ελληνική κοινωνία απαιτεί πράξεις. Και για αυτές, την ευθύνη έχει η κυβέρνηση», κατέληξε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr