Όταν προσπάθησα να φύγω ήταν πλέον αργά γιατί είχαν αρχίσει και με χτύπαγαν στο κεφάλι γιατί ήταν ακάλυπτο το κεφάλι και τα χέρια μου, περιγράφει ο 54χρονος

Βρέθηκε να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν την ώρα που εργαζόταν στην Κόρινθο του επιτέθηκε ένα σμήνος από σφήκες στο πρόσωπο και τα χέρια.

Έχοντας πλέον ξεπεράσει την απίστευτη αυτή περιπέτεια, ο 54χρονος Μιχάλης Κωνσταντίνου περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS εκείνα τα τραγικά λεπτά ώσπου να λιποθυμήσει από τα εκατοντάδες τσιμπήματα.

«Ακόμα δε θυμάμαι τίποτα, είναι σαν να έχω πάθει black out. Σημαίνει ότι όταν φεύγουμε από αυτόν τον κόσμο μάλλον φεύγουμε, αδιάβαστοι που λένε, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Θυμάμαι μία φάση που είμαι επάνω στο μηχάνημα και ξαφνικά εκεί που πάω να βγάλω κάτι βάτα, με περικύκλωσαν οι σφήκες.

»Όταν προσπάθησα να φύγω ήταν πλέον αργά γιατί είχαν αρχίσει και με χτύπαγαν στο κεφάλι γιατί ήταν ακάλυπτο το κεφάλι και τα χέρια μου. Δεν πρόλαβα να πηδήξω από το μηχάνημα, πήδηξα μεν αλλά με πήραν από πίσω και αρχίσαν και με χτύπαγαν στο κεφάλι, μέχρι εκεί θυμάμαι».

«Επί δύο ώρες έβγαζαν σφήκες από πάνω μου»

Χαρακτηριστικό των όσων πέρασε, είναι τα όσα του μετέφερε γιατρός της εντατικής στην Αθήνα όπου μεταφέρθηκε, καθώς οι κλίνες της ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Κορίνθου είναι αποκλειστικά για νοσούντες με κοροναϊό.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι που ξύπνησα στην εντατική στην Αθήνα. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, μου λέει ένας που ήταν στην εντατική ότι  έβρισκαν σφήκες σχεδόν για δύο ώρες, και από τα μαλλιά μου και από μπροστά στα φρύδια και στα γένια γιατί είχα αφήσει και γένια».

Ο 54χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον, επέστρεψε στο σπίτι.

«Πλήρως δεν έχω επανέλθει, απλά μπορώ να περπατάω, σιγά σιγά έχω ξεπρηστεί. Βέβαια φαίνεται ότι κάτι συμβαίνει στην όψη μου αλλά είμαι στο σπίτι μου και σιγά σιγά επανέρχομαι».

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, όμως το γεγονός ότι το νοσοκομείο ήταν δίπλα από το σημείο που δέχτηκε την επίθεση και διασωληνώθηκε αμέσως, ήταν αυτό που τον έσωσε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr