"Ήταν πολύ απλός και τρυφερός, μας λάτρευε και μας αγαπούσε και για αυτό το λόγο είχε και μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα κάνουμε στο μέλλον μας", είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη ο εγγονός του.

Για τον Μίκη Θεοδωράκη, τις στιγμές που έζησε δίπλα του και δεν θα ξεχάσει αλλά και για ένα «παράπονο» που του εξέφρασε με «σφιγμένα δόντια» μίλησε ο εγγονός του, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Μιλώντας στο MEGA o εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη εξομολογήθηκε ότι «εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές».

«Του μίλησα για το παράπονο αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια, δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ακριβώς» πρόσθεσε ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη.

Oι στιγμές που έζησε δίπλα του

Όσον αφορά τις στιγμές που έζησε δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη, ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης είπε ότι «περνούσαμε χρόνο μαζί, ιδιαίτερα τις νύχτες, όπου τρώγαμε μαζί. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ήταν στο γραφείο του, όλη μέρα με τις μουσικές. Ακουγόταν πολύ δυνατά οι μουσική από το γραφείο του. Τη νύχτα, καθόμασταν στο σαλόνι και βλέπαμε ταινίες στην τηλεόραση».

Ήταν απλός και τρυφερός μαζί μας

Για τη σχέση που είχε με τον Μίκη Θεοδωράκη ο εγγονός του είπε τέλος: «Ήταν πολύ απλός και τρυφερός μαζί μας, μας λάτρευε και μας αγαπούσε και γι΄αυτόν τον λόγο είχε και μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα κάνουμε στο μέλλον μας. Περίμενε να πάμε στο σπίτι να του δείξουμε τι κάνουμε, τι μας ενδιαφέρει. Εδώ ήταν ο χώρος του, εδώ περνούσε ατελείωτες ώρες. Εμείς δεν μάθαμε την ιστορία του παππού μας διαβάζοντας, δεν έχω μελετήσει το έργο του παππού μου, το έχουμε μάθει από την πηγή».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr