Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το πρωί αντί να πίνω καφέ έπινα βότκα

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το πρωί αντί να πίνω καφέ έπινα βότκα

Το μοντέλο μιλά για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε και συγκλονίζει. Τι αναφέρει για την ψυχολόγο που τη βοήθησε και τι για την Ιωάννα Τούνη που τη στήριξε στα δύσκολα.

Κατάθεση ψυχής από την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο ήταν σήμερα (17/11) καλεσμένο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένη στο αλκοόλ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας, που την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, έπεσα ψυχολογικά και δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους. Τις 2-3 πρώτες μέρες είχα κλειστές τις κουρτίνες στο νοσοκομείο και δεν ήθελα να βλέπω τίποτα και κανέναν. Ήθελα να περάσει και να φύγω από εκεί», δήλωσε αρχικά για την περιπέτεια με την υγεία της.

«Δεν με ένοιαζε τίποτα»

Όπως εξήγησε: «Ήταν μια φλεγμονή στο νεφρό. Αυτό μπορεί να έρθει από τον ίδιο τον εαυτό. Αν δεν το προλάβεις μπορείς να πάθει σηψαιμία στο αίμα. Τον τελευταίο χρόνο δεν έκανα καλή διατροφή, δεν γυμναζόμουν. Αυτή τη στιγμή πίνω μόνο νερό».

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα με τον αλκοολισμό: «Έπινα πολύ και είχα ζητήσει βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έχανα τον εαυτό μου. Έκανα πράγματα που δεν θυμόμουν. Ήταν μια ξέφρενη ζωή, δεν υπολόγιζα τίποτα και δεν με ένοιαζε τίποτα. Πήγαινα σε ψυχολόγο μέχρι πριν από 1,5-2 χρόνια. Σταμάτησα αλλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω».

Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από τις επιδείξεις μόδας. «Ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας, να πιούμε για να χαλαρώσουμε. Το ένα ποτό όμως φέρνει το άλλο. Έχει τύχει να σηκωθώ και να πιω το πρωί. Αντί να πιώ καφέ να πιω βότκα. Δεν είναι διασκέδαση. Κάνεις κακό μέσα σου», τόνισε.

«Η Τούνη ήταν το χέρι που με κράτησε»

Εκτός από την ψυχολόγο αυτή που της στάθηκε ήταν η Ιωάννα Τούνη. «Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Μου στάθηκε σε μία πολύ δύσκολο περίοδο της ζωής μου. Νιώθω ότι ήταν το χέρι που με κράτησε. Είχα πέσει πολύ και θα έπεφτα κι άλλο», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και πρόσθεσε:

«Ο επόμενος που με βοήθησε ήταν ο άντρας μου. Αν δεν δουλέψουμε κι εμείς οι δύο με τον εαυτό μας και δεν έχουμε την όρεξη για ζωή. Κάποιοι προσπαθούν να με διαβάλουν χωρίς να τους έχω πειράξει και έχω μάθει να συγχωρώ.».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024