Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Σκαρμούτσος - Έχασα 20 κιλά γιατί φοβήθηκα μην πάθω...

Δημήτρης Σκαρμούτσος – Έχασα 20 κιλά γιατί φοβήθηκα μην πάθω…

Ο αγαπημένος σεφ αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να αδυνατίσει

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε γιατί έχασε 20 κιλά.

Ο σεφ  βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να αδυνατίσει αλλά και για το πώς αποφάσισε να γίνει σεφ.

«Παίρνω τέσσερα φάρμακα το βράδυ και δύο το πρωί. Έχω χοληστερίνη, πίεση και άλλα. Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μην πάθω εγκεφαλικό. Γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμεναν να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος. Πέρασα πολύ άγχος και πίεση. Δεν ήξερα πού θα πάει όλο αυτό το πράγμα μέχρι να ισιώσουμε το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο αγαπημένος σεφ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την μαγειρική. «Έγινα μάγειρας γιατί ενώ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τη μαγειρική, όταν μπήκα στην κουζίνα μου άρεσε πολύ η αναρχία που επικρατούσε. Πριν το σέρβις γινόταν ο κακός χαμός και μόλις έμπαιναν οι πελάτες γύριζε ο διακόπτης και υπήρχε μια τέλεια αρμονία για να βγει το φαγητό. Ξεκίνησα σαν σερβιτόρος και ένα βράδυ ήταν ένα τραπέζι που με έτρεχε πάρα πολύ και στην Καλιφόρνια δεν πληρωνόμασταν, πληρωνόμασταν από τα τιπς, ήταν το 17% υποχρεωτικό.

»Και αφού με έτρεχε όλο το βράδυ ο τύπος φεύγει και μου αφήνει 2 δολάρια ενώ είχε κάνει λογαριασμό 400 δολάρια. Και βγήκα έξω να τον δείρω. Έρχεται τότε το αφεντικό μου και μου λέει πως αν ήθελα να μείνω εκεί, να πάω να δουλέψω στην κουζίνα. Στην κουζίνα στην αρχή έπλενα πιάτα και έκλαιγα. Γύρναγα σπίτι και έκλαιγα από τον πόνο. Μετά με βάλανε προετοιμασία και μετά κουζίνα. Είχα πάει και σε σχολή μαγειρικής».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024