Κοροναϊός – Πέθανε 79χρονος στα Χανιά – Δεν είχε εμβολιαστεί
Ένα ακόμα θύμα του κοροναϊού θρηνεί η Κρήτη
Ένα ακόμη θύμα της πανδημίας του κορoναϊού καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη. Ο λόγος για έναν 79χρονο άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Χανίων όπου και νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα.
Ο άτυχος άνδρας είχε εισαχθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα στις 7 Νοεμβρίου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στην εντατική. Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός του δεν άντεξε τις πολύ σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε η covid – 19.
Σύμφωνα με το cretalive, ο 79χρονος υπέφερε από υποκείμενο νόσημα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε εμβολιαστεί.
- «Ανατρεπτική» συμφωνία ΟΗΕ για τη φυλετική δικαιοσύνη: Θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά τις γυναίκες στη φυλακή
- Παραδίδεται σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος προς Ντάρδιζα, μέσω Αχαρνών
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, παίκτη του Άρη Betsson
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα» του Τζόρτζ Φάρκιουαρ σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη
- Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται νεαρός – Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος
- ΚΚΕ: Επιβεβαιώθηκε ότι στο σκάνδαλο των υποκλοπών υπόλογοι είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός


