Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός - Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την επίθεση του τράπερ με μαχαίρι

Κολωνός – Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την επίθεση του τράπερ με μαχαίρι

Φωτογραφικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στον Κολωνό, στην οποία ενεπλάκη γνωστός τράπερ

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα μαχαιρώματα σε καφετέρια στη Λένορμαν στον Κολωνό, με τη συμμετοχή γνωστού τράπερ.

Θύμα ήταν ένας 32χρονος διανομέας, και όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο τράπερ και ένας ακόμη φίλος του κρατάνε σουγιάδες 22 εκατοστών και έχουν κυκλώσει τον διανομέα, ενώ ένα φίλος του παλεύει σώμα με σώμα.

Ο τράπερ και η παρέα του έφτασαν με αυτοκίνητο σε καφετέρια στη Λένορμαν και, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, βγήκαν τα μαχαίρια.

Ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι, αφορμή για το περιστατικό, ήταν οι απειλές – όπως ισχυρίζεται – και η συμπεριφορά τού διανομέα απέναντί τους.

«Πήγαμε προς το κατάστημα να ζητήσουμε το λόγο και τότε ο… έκανε μια κίνηση σαν να είχε μαχαίρι στη ζώνη του. Τότε πήγαμε στο αμάξι και πήραμε τις πεταλούδες. Και αυτός μπήκε στο κατάστημα και έλεγε ‘ελάτε μέσα άμα θέλετε’. Τότε εμείς μπήκαμε και οι τρεις μέσα και με τα μαχαίρια που κρατούσαμε προσπαθούσαμε να σώσουμε τις ζωές μας, γιατί μας είπε ότι θα μας μαχαιρώσει».

Κατά την παρουσία του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ο τράπερ εμφανίστηκε μετανιωμένος.

«Μετανιώνω γι’ αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε«, είπε.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το πού βρήκαν τα μαχαίρια, απάντησε πως «τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό», προσέθεσε.

«Ο ίδιος και, μάλιστα προς τιμήν του, δεν προσπάθησε να αποφύγει τις ευθύνες του, ήταν αυτός ο οποίος κάλεσε το ασθενοφόρο για τον παθόντα και ήταν εκείνος που στο πρώτο σήμα των αστυνομικών σταμάτησε», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιώργος Μακρής.

Ο γνωστός τράπερ ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Η δίκη των τεσσάρων φερόμενων δραστών αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου, ώστε να καταθέσει και το θύμα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024